Ljubav se ne pokazuje na društvenim mrežama

Sve popularnijim Facebook-om, Instagramom i SnapChat-om počeli smo da živimo virtuelni život, koji je zamenio dodir,strast i osećanja koja se samo mogu uživo doživeti na pravi način.

Ako smo već u prošlost “oterali” pisma pa čak i sms poruke da li baš moramo da se na društvenim mrežama hvalimo i potvrđujemo LJUBAV!?

Osoba koja istinski voli neće pisati statuse šta je jela tog dana sa svojom voljenom osobom, kada je šetala i kuda putuje.

Neće imati potrebu za društvenim mrežama. Svaki kompleks ili nedostatak potiskuje prava osećanja, pa verujte da ko mora da se dokazuje gomili poznatih i nepoznatih na Fejsu ima problem sa svojim egom.

Emisije kao što su 90 dana do Venčanja na TLC-u ili Catfish na MTV pokazatelj su kako se Evropljani i Amerikanci “sprdaju” sa ljudima koji se upoznaju i započinju virtuelne veze. Jedino kod nas nije sramota reći kako smo vezu ostvarili preko ovih društvenih mreža.

Ovako se ponaša ZALJUBLJENA i osoba koja VOLI!

Kada upozna osobu koja joj po svim kriterijumima prija i s akojom provodi vreme, deaktivira sve profile. Jer sa prijateljima možeš i preko Vibera komunicirati.

Šta će nekome Instagram da bi svoju devojku ili dečka “predstavio” javnosti. Iskrena ljubav se “ljubomorno” čuva od pogleda svega i svakoga.

Šta će ti dečko koji te odvede na večeru pa te uslovljava da objaviš sliku iz skupog restorana da pokažeš koliko “vrediš” a on da jednom klopom izreklamira svoju “galantnost”.

Stihovi se u vezi ne pišu na Fejsu, nego svoja osećanja deliš sa svojim partnerom oči u oči.

Uostalom, svi su oko nas nebitni kada volimo, bitno je samo ono što se dešava između nas i voljene osobe. Zar ne? 🙂