Lični stav – “Dežuloviću aj ne se*i.”

 • Aleksandar Arsenijevic Vivstars

You may also like...

6 Responses

 1. Beograd says:

  Dobar, kao i svaki do sada, tekst. Ipak, moram da primetim da bi još primerenija reakcija bila – potpuno ignorisanje pomenutog … i još nešto – i ja, kao i više uvaženih čitalaca kolumne i Vivstars, smatram da je jako, JAKO, nedostojno bez razloga pokušavati udarati nisko grad, koji mu je bio dobar, u najmanju ruku, domaćin. I, da ne zaboravim – koji je problem dotičnog sa Jagodinom … ?!

 2. Ja, Novinarka says:

  Tvoji tekstovi su precizni, laki za čitanje – podsećaš me na moju generaciju kolega, koji smo kovali zanat u Intervjuu (časopis 80-tih.) Pratim, čitam Vivstars-podržavam.

  13
 3. Dejan D says:

  Dezulovic je neko ko je nekada pljuvao Hr Split, sada to radi i sa pljuc po Beogradu. Najgore, sto se takav lik smatra elitom.

  17
  1
 4. Nina says:

  O cemu se radi

  1
  10
  • Hele-Bg says:

   Izvesni B.D… Kultura “Beograd, naravno odavno više nije moj grad, “moj London” ili “naš Berlin” iz osamdesetih. I neka nije, da se razumijemo, nije ni Split više moj grad… U prirodi je grada da se mijenja, promjena je sama definicija grada, več i “moj Split” ili “moj Beograd..“Grad, naime, ne čine žirafe, nego ljudi. Ne razlikuju grad i selo samo industrija i poljoprivreda – više se krumpira i kupusa danas uzgoji u urganim vrtovima Helsinkija nego na finskom selu – već rastvorenost grada i njegova socijalna, kulturna i svaka druga diverzija i diverzifikacija, nasuprot plemenskoj tradiciji sela i seoskih glavara. Upravo po tome Beograd je nekad bio grad, upravo po tome Beograd je danas blatnjava, tužna selendra koja izgleda kao da ju je snimao Radoš Bajić na metamfetaminima”, rekao je on. Prepisah sa jednog drugog portala. Aleksandre 💘

   16
   2
 5. Jelica Dinic Bg says:

  Zgrozila me je njegova pljuvacina prema gradu koji ga je gostio. Bravo veliki Aleksandre, izbrisite ovo mali. Svaka cast za kolumnu

  20
  1