Konačno! Izglasan je “TIJANIN ZAKON” Uvedena doživotna kazna bez uslovnog otpusta

 • ilustracija
  FOTO Ilustracija Printscreen, Google

You may also like...

4 Responses

 1. D*PE KIM KARDASIJAN says:

  Da kazem i ja nesto na ovu temu,jer sam na decu posebno osetljiv…
  Ja bih za u..a dece i trudnica kaznu preinačio u s..tnu! Zbog čega bi mi poreski obveznici 30,40 godina placala hranu i smestaj ludacima? Ko moze ikada da ti nadoknadi dete,i to jos posebno kada mu se desi takva situacija kao sa Tijanom? Grozno mi je i secati se detalja..Dakle uvodjenje s..ne kazne pa da vidimo ko bi bio hrabar.

  • Redhair says:

   Bravo DKK, ! Ovako oni imaju svaki vikend slobodan da izlaze, u tvorzi se vencavaju itd. Uostalom jedini list koji pise o realnoj slici pravosudja je izneo podatke da preko 90% u.is.ava nije dobilo sudski epilog. Ovo je klasicno mazanje ociju

 2. Keikei says:

  Izborili smo se!!
  Napokon nesto da je krenulo na dobro u ovoj posrnuloj zemlji!
  Duboki naklon za GOSPODINA Igora, za njegovu volju, snagu, zelju da izgura sve ovo do kraja uprkos neverovatnim problemima, podmetanjima, propagandama i ostalim nevoljama sa kojima se izborio.
  Bravo i naklon za citav tim koji je imao uz i iza sebe! Bravo i za ovaj narod koji je to svojim potpisima omogucio!
  Pocivajte sada u potpunom miru svi andjeli koji ste nevino stradali! Uspeli ste da korenito promenite ono sto je bilo trulo i gnjilo ovde.
  Letite, sijajte i cuvajte svu decu ovog sveta.
  Znamo da ste sa višim ciljem sada gore.

  Bravo i za Vivstars! Ovakvi tekstovi vas penju na pijedestal!

  • Maocetungica says:

   Za sta se se tacno izborili moram da pitam? Niste ni svjesni kakve posledice ovo moze da proizvede. Pogledajte prvo kd delo za koje ovo vazi. Namazali su nam oci jos jednom. Licno msm da pe..e i ostalu se.tu treba razapinjati, ali ovaj zakon ne mogu pozdraviti zato sto je doslo do klasicne zloupotrebe. P.s. U nasoj zemlji nisu losi zakoni, nego to sto ne postoji treca grana vlasti, tj. nezavisno sudstvo. Ne mogu slusati o nekim dozivotnim zatvorima dok vlada princip iz doba turske okupacije “Kadija te tuzi, kadija ti sudi.”
   Pozdrav svim dobrim ljudima