Ko ovo uopšte gleda? Publika rijalitija? U Grandovoj emisiji takmičarku nazvali “teletom!?”

 • Karleusa i Bosanac bez sminke
  Instagram, Facebook, Screenshot
 • Karleusa Zvezde Granda
  YouTube, Screenshot -Zvezde Granda Prva TV

You may also like...

4 Responses

 1. Roxy says:

  Taj Bosanac bolje neka pogleda sta je u svojoj kuci izrodio i “vaspitao”, pa pustio medj posten svet. I onda se on javlja da nekog kritikuje, posebno o skoli. JK je brzo zaboravila svoje pocetke i kako je ona bila “upakovana”, ali ok, ona cesto zaboravlja, i ima selektivno pamcenje, verovatno kao posledica preteranog rendanja. ??

  19
  1
 2. ZvezdanaStarletic says:

  Naravno da je preterala Jelena, pogotovo sto je devojka bas mlada. I naravno da bi ta mlada devojka izabrala upravo Jelenu, samo da je imala priliku da bira. Dosla je tamo gde je znala (ili je bar njena uplakana majka znala) sta moze da je ceka. A ipak je dosla.
  Zato pamet u glavu. Nisu takmicenja vise kao Idol ili 3kdur.

  12
  1
 3. TanjaS says:

  Jel se secate kada je svojevremeno ruzicasta televizija pokazivala gledanost u svakom trenutku? U isto vreme, pocinjala su “Farma-nominacije” , u trajanju oko 30 minuta, i ZG. Dok je trajala “Farma”, gledanost je bila na strani ruzicastih. Nakon toga, pocinjale su PZ.Gledanost je opadala i prelazila na stranu ZG. Eto vam odgovora ko gleda ZG i zbog cega se tako ponasaju. Rijaliti licnosti po ukusu rijaliti publike. Samo nek je vredjanja i sukoba.
  Najgore od svega, sto dobar procenat njihovih gledalaca, smatra da je iskrenost kada nekome kazes da je debela, glupa, ruzna i sl. To nije iskrenost vec nevaspitanje i bezobrazluk. Ako neko ne peva kako treba, ne izgleda, nema licnost i sl., postoji bezbroj nacina da se iskomentarise na pristojan nacin.

  20
  3
 4. Mirka says:

  ZG su nista i JK nula kako Dieter Bohlen (njemacka trazi zvojezdu) vredja i sta sve govori, Jk jeste gruba ali istinu zbori ? moze se to upakovat.

  4
  17