Jurila je poznate fudbalere i htela je samo poznate? Bivša prijateljica o MEGHAN MARKLE

Taman smo pomislili da je fina, i da se kod nas dešavaju ovakve stvari, ali…

Lizzie Cundy (49), engleska TV zvezda i bivša supruga fudbalera Jasona Cundyja (49), za britanske medije opisala je svoje prijateljstvo s Meghan Markle (37).

Vojvotkinju upoznala je, kaže, na jednoj dobrotvornoj večeri u Londonu 2013. godine, samo tri meseca nakon što se Meghan razvela od američkog reditelja Trevora Engelsona (42).- Odmah smo ‘kliknule’. Pričale smo o tipičnim ženskim temama, a onda me ona pitala poznajem li neke slavne muškarce. Rekla mi je da je slobodna i da joj se zaista sviđaju Englezi. Obećala sam joj da ću je izvesti i spojiti je s nekolicinom – otkrila je Lizzie, a prenosi Daily Mail.

https://www.instagram.com/p/Bx2g_UhHd3d/

Cundy je dodala kako je novoj prijateljici Markle prvo pokazala fotografiju fudbalera Ashleyja Colea (38), ali brzo su ga “izbrisale” zbog njegove loše reputacije.

Engleska TV zvezda i Meghan družile su se neko vreme, ali izgubile su kontakt nakon što je Markle upoznala princa Harryja (34). -Kad sam čula da se nešto ‘događa’ između njih dvoje, poslala sam joj SMS i čestitala joj. Tad smo se još kratko dopisivale, a onda je ona samo nestala… Uverena sam kako su joj savetovali da se udalji od ljudi koji su na bilo koji način povezani s medijima – izjavila je Lizzie Cundy.

Slično iskustvo s vojvotkinjom  imao je i Piers Morgan (54). Voditelj TV emisije “Good Morning Britain”nedavno je rekao kako ga je Meghan preko noći i bez objašnjenja počela ignorisati, iako su se pre toga družili dve godine.

– Ne volim ljude koji se tako ponašaju. To je nepristojno. Samo mi je dokazala kako joj je ulazak u visoko društvo očito bio jedini prioritet…

Srećno Harryju, nadam se da zna šta radi… Ako nešto krene po zlu, neka mi ne dolazi plakati na ramenu, upozorio sam ga na vreme – zaključio je Morgan.

https://www.instagram.com/p/BxN6vxRAXxO/

FOTO Instagram,Printscreen