Intervju: Damiano David “Voli mačke, zdrav život i mršave i devojke sa oblinama…”

Intervju: Damiano David “Voli mačke, zdrav život i mršave i devojke sa oblinama…”
YouTube, Screenshot, Pinterest

Harizmatični ljudi su neshvaćeni, i po običaju – ne podnose ih ružni, zli i frustrirani. Njega slušaju urbani tinejdzeri i ozbiljna publika koja ceni umetnike…

Evo par zanimljivosti iz Vanity Fair-a i Vogue-a o ovom Rock slatkišu koji je osvojio Evropu i svet i vratio kvalitetnu muziku na ogromna vrata.

Voli mačke;

‘Jedna moja mačka se zove Bide. Po bideu u kom se pere zadnjica. Kad sam je dobio, prvi dan se zaglavila u bideu i morao sam zvati vatrogasce.

Došli su i izvlačili mačku, a jedan od njih mi je, kada su je spasili, rekao da se mora zvati Bide’ ispričao je Damiano. Druga mačka zove se Legolas.

Muzika i inspiracija;

 ‘Inspiraciju crpimo iz svih bendova 70-ih, naravno, jer su oni najveći primer onoga što bend može učiniti. Ali trenutno jako volimo Harryja Stylesa – u muzičkom i u smislu njegove estetike.

O ženama;

“Nemam prototip žene koja mi se sviđa, svaku ženu smatram lepom. Volim, ili vrlo mršave devojke s malim grudima a i devojke sa izraženim oblinama – volim žensko telo!

O modi i izgledu;

O nagađanjima da li sam gej zbog neobičnog stajlinga i koketiranjem sa šminkom i ženskom garderobom, ne komentarišem niti me to uznemirava – godi mi.

Ovo je 21.vek i sve je dozvoljeno u umetničke svrhe. Volim gejeve, ali mi smetaju etikete. Treba biti sve što želiš i što te čini napaljenim…

Idol u životu;

Napominje u skoro svim intervjuima da voli svoju majku i da mu je ona utabala put – da bude ovo što je danas. Bodrila ga je i nije ga ograničavala.

Vivstars.com