Fashion Police! Aleksandra Prijović, Dragana Mirković i Seka Aleksić

 • MODNA POLICIJA, FASHION POLICE
  Instagram,Twitter,Printscreen
 • seka aleksic
  FOTO Twitter,Instagram,Printscreen
 • aleksandra prijovic

You may also like...

3 Responses

 1. ZvezdanaStarletic says:

  Draganino odelo je lepo, ali ima i snimak na Ig, pa vidim neke grozne platforme dok koraca. Na stranu sto na ovoj slici izgleda kao da ima 10 kg manje (okacila sama snimak, pa racunam, nije toliki greh), ali sto upropasti cipelama… nju verovatno to nista ne dotice. Njoj se svidja i tacka.
  Seka… oh my god. Ona misli da na njoj ovo izgleda dobro?. Pa jos poza. Seko, ti i do Gaginog kica imas jos stanica da se vozis, a do modne ikone tesko da ces ikad stici.
  Prija mi je totalno nezanimljiva. Ovo na njoj je svekrvina skola izgleda. A imala je mnogo bolji uzor u Ceci svojevremeno. Ako vec nema sopstveni stil.

  16
 2. Effy says:

  Da bi bio čovek od stila i ukusa moraš imati i bar neki pedigre ili makar urođenu neku gracioznost, lepo vaspitanje, manire, obrazovanost, da govoriš po nekoliko svetskih jezika, autentičnost i originalnost, prirodnost i šarm, tonu pročitanih knjiga i neku širinu i šmek..šta imaju dotične od toga i zašto misle da je imati stila i ukusa ako na sebe nabacaš sve što je trenutno u trendu i skupo? Dragana ko Dragana, što reče neko ona je od svog neukusa skoro pa brend napravila, Seka je klasičan primer pokondirene tikve kao i Prija sa ovim izigravanjem nekakvog noblesa a peva po romskim svadbama i ima završenu samo osmoljetku. Da se upi.aš od smeha.

  21
  2
 3. mck says:

  1. Jos kada bi mogla facu da urbanizuje
  2. Wannabe Kim KW
  3. Sindrom snajke

  24