EVROPA ODUŠEVLJENA “BALKANIKOM” ALI JE POBEDILO “KOKODAKANJE” NA ESC 2018. PAR RAZLOGA ZBOG KOJIH MILJANA KULIĆ TREBA DA PREDSTAVLJA SRBIJU SLEDEĆE GODINE!

  • collage KULICKA
  • ddfgh
Share

Što bi “braća Hrvati” rekli, prođe još jedno natjecanje pa do naredne godine, ali zato nam braća Crnogorci udeliše maksimalnih 12.poena. Hvala Đetići, tako se to radi, eto nas par miliona sa par hiljada dinara u dzepu,malo  do Budve i Herceg Novog  da učinimo još jednu letnju sezonu još zanimjivijom, i da pevamo svi u glas “A što ne gi dadnem” .

I tako smo sumirali (ne)uspeh Balkanike i Nove Dece. Sjajni vokali, odlična koreografija jedinog i pravog koreografa Milana Gromilića i kostimi na kojima bi Donatela Versace pozavidela.

Ali šta to vredi kada se Evropa “prži” na kokodakanje, ili na neku Bijonse al zamalo (Nastup Kipranke)… Miljana Kulić je jedini i pravi izbor za sledeću godinu! Evo i zbog čega –

Evropski narodi bi naučili od naše Miljane Mixi Kim Kulić šta znači vrhunsko samopouzdanje na sceni.

Njoj kada bi neko pokušao da otme mikrofon na sceni, kao što su izblamirali Britansku takmičarku, naša Mixi bi obrisala pod sa njim.

Miljanino kotrljajuće rrrrRrrRrrr bi raspametilo publiku u sali. Ovo kokodakanje Izraleske pobednice je mala maca za Miljanin gabarit glasovnih mogućnosti, a još ako bi joj Maca Diskrecija pevala prateće, tada bi i po koji strejter iz publike poslao SMS za pobedu.

Styling je nešto najvažnije na Evrosongu. Miljana bi se kao u Zadruzi presvlačila i to na sceni jedno pet puta za tri minuta koliko pesma traje.

Dragi Javni Servisu (RTS). Lepo je što ste jedina medijska kuća kod nas koja ceni kvalitet i umetnost, ali shvatite da mi manjina koja obožava Oliveru Katarinu,Bajagu,Olivera Dragojevića,Terezu,Josipu i Slađanu Milošević nikako ne može protiv većine koja sluša i svršava na Em Sijev-e,autotjunaše i ostale repere i turbo starlete koje preplaviše i čitav svet. Zato, daj da pošaljemo jednu rijaliti učesnicu koja bi napravila svetsku karijeru.

Ekipa Vivstars.com

FOTO Screenshot

Share

You may also like...

1 Response

  1. DUPE KIM KARDASIJAN says:

    ahahahahaha text je mrak,slazem se sa vama 🙂