Detalji. Šta su to radili Megan i Princ Hari pre njenog porođaja?

Vojvotkinja, 37-godišnja Meghan Markle i 34-godišnji princ Harry napokon su pokazali svog sina koga su dobili 6. maja u ranim jutarnjim satima. Novopečeni roditelji pozirali su sa sinom okupljenim fotografima u Windsor dvorcu. Kasnije tokom dana je objavljeno da se maleni naslednik zove Arči Harison Mountbaten-Vindzor.

 

https://www.instagram.com/p/BxM9i-4pB5u/

Britanski Mirror prenosi kako je kraljevski par veče pre porođaja pozvao nekolicinu prijatelja u svoju rezidenciju Frogmore Cottage na neformalno druženje. Kada je Meghan dobila trudove , odmah su je prevezli u Portland Hospital, ekskluzivnu bolnicu u londonskom West Endu.

Vojvoda i bivša američka glumica čine se vrlo opuštenima dok drže svog mezimca i ne skidaju osmeh s lica. ‘Magično je. Zaista je predivno. Imam dvoje najboljih muškaraca na svetu i presrećna sam’, rekla je Meghan okupljenima, a Harry potom dodao kako maleni ima presladak temperament i da je jako miran.

Harry se i našalio kako ne zna na koga je, a 37-godišnjakinja dodala: ‘Ovo je kao san i protekli dani su zaista posebni’.

Podsećamo, dečak će biti sedmi u redu za britansku kraljevsku krunu, iza Princa od Walesa i vojvotkinje od Cambridge i njihovo troje dece, princa Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa.
FOTO Instagram