Deset RAZLOGA zbog kojih je STANIJA DOBROJEVIĆ kraljica SELFIJA! (FOTO)

  • stanija-dobrojevic2
    Instagram
Share

Ume da napravi brend od slikanja!

Samopromocija je najbolji vid marketinga u svetu. Kod nas se još uvek “obrađuje ova materija”, ali je Stanija Dobrojević nenadmašna i u tome.

1.Prva je na Balkanu “predstavila” šta znači Starleta, ali se brzo prešaltovala u multimedijalna ličnost, i ovaj “patent” su joj mnoge ukrale.

2.Završila je Fakultet i jedina od “multimedijalnih” ima pečat da to i dokaže.

3.Pobednica je Rijalitija, dok ostale još uvek ne mogu da prebole sporedna mesta u istom.

4.Prva je snimila singl, pa za njom i ostale i samo ona nastupa i uzima odlične honorare, dok je drugima to vrsta reklame.

5.Od pravih oblina svoje guze je napravila revoluciju na Instagramu, i nije morala da poseže za plastičarima jer je prirodno “obdarena” na tom mestu.

New Abs & Booty WORKOUT YouTube video is up! Link in BIO 🔝❤️😘 And, great NEWS: I’m very happy to announce that I became part of Metabolic Nutrition international team! Metabolic Nutrition is a leading worldwide provider of Heath and nutritional supplements which I’ve been hooked on. Stay TUNED! @metabolicnutrition @metabolic_international Novi video za oblikovanje guze i trbusnjaka pogledajte na mom YouTube kanalu Stanija Dobrojevic. I jedna novost: postala sam zastitno lice americke firme za suplemente Metabolic Nutrition, ubudice mnogo vise o tome. ✌🏻😍 (PS Na Insta Storiju bude minimum 100 000 pregleda dnevno, a video moze da traje samo 15 sekundi i zato vam pravim jutjub snimke em mogu da traju koliko zelim em se ne brisu za 24h ali vidim da vas mrzi da kliknete na jutjub link i onda mi i dalje preostaje da vam serviram i ovde video najvise u trajanju 1 minut 🙄😏. U svakom slucaju ubuduce radicu snimke i ovde i tamo pa ko voli nek’ izvoli.) Love you! ❤️😘

A post shared by STANIJA DOBROJEVIĆ (@stanijadobrojevic) on

6.Nikada joj se nije pokrala greška pri obradi slike u fotošopu, i nije nikada iskrivila gelendere ili bojler u toaletu.

7.Imala je tu čast da joj “Branka Sovrlić” pridrži grudi.

8.Od svih multimedijalnih lepotica jedina drugu godinu za redom snima Novogodišnji program za Pink televiziju.

9.Hju Hefneru je bila muza.

10.Ima slike da to i dokaže, dok ostale nemaju.

copyright Vivstars.com portal FOTO promo,Instagram

Share

You may also like...

1 Response

  1. zvrk says:

    Stanci je bombica.

    2
    1