DA LI JE OVO NAJZGODNIJI FITNES TRENER U BEOGRADU? MARKA MIĆOVIĆA ANGAŽUJU I ZA SPOTOVE! Samo za ŽENSKE OČI (FOTO)

  • collage marko micovic
Share

U okviru današnjeg Vivstars Editorijala pogledajte Intervju i slike jednog od najzgodnijih Fitnes Trenera, i zbog čega je tražen kao lični trener kod pripadnica lepšeg pola. Mnoge javne ličnosti ga angažuju i za svoje spotove.

-Sport je sastavni deo mog života od najranijeg detinjstva. U teretanu sam počeo da odlazim sa nepunih 18 godina. Odmah sam shvatio da je to moje životno opredeljenje. Sve je počelo tako što su mene drugi treneri pripremali za takmičenja u fitnesu, da bi potom i sam poželeo da se bavim trenerskim poslom i transformišem druge. Završio sam pri Fakultetu za sport licencu za operativnog trenera. Kada sam dobio licencu tada sam počeo i profesionalno da radim. Poslednjih nekoliko godina sam profesionalni fitnes trener. -kaže za Vivstars.com Marko

Da li devojke zaista žele da dovedu svoju liniju do savršenstva ili te možda angažuju zbog tvog fizickog izgleda?
Sve moje klijentkinje imaju istu želju – da svoju liniju dovedu do savršenstva. Mislim da su moji rezultati u radu sa klijentima osnovni razlog da me angažuju, a da li ima još razloga, pa to moraš da pitaš njih, ali svakako da sam svestan da im prija kada je uz njih zgodan trener:) U svakom slučaju najlepše je kada smo svi zadovoljni i one ali i ja kada one postignu naš zajednički cilj.

Šta misliš o kvazi trenerima kojih je sve više na Instagramu?
Nažalost u svakom poslu pa i u mom ima sve više kvazi stručnjaka. Ti ljudi ruše ugled ove profesije. Klijenti nemaju rezultata. Ali tu i nije više stvar da li će neko da dovede svoj izgled do željenog, veći problem su povrede koje mogu biti vrlo ozbiljne i sa ozbiljnim posledicama. Kada klijenti vide da kod nekog ko nije stručan nemaju rezultata, to je najmanji problem, popravićemo. Ali, ako se ozbiljno povredi, to su već ozbiljni problemi.

 Da li “treniraš” i poznate ličnosti i koje ?
Među mojim klijentima ima i javnih i poznatih ličnosti. Čuvam njihovu privatnost a oni ako žele mogu sami da kažu gde treniraju. Meni je najlepše kada u društvu, dok gledamo TV, komentarišu nečiji fizički izgled i daju pohvale, tada sam zadovoljan jer je moj rad i trud klijenta zaista vidljiv.

Koju poznatu damu sa Javne scene želis da vidiš kao tvoju klijentkinju ?
Ima ih nekoliko. Nemaju sve one većih problema, ali ja vidim da mogu da budu još savršenije i zadovoljnije. Siguran sam da će se javiti. Nikada ne jurite posao, posao će da vas uvek nađe ako umete da ga radite najbolje. Ali ako me već pitaš mogu da ti kazem spremao bih Milicu Todorović pošto je izrazila zelju da ide na svadbu Aleksandre Prijović, a ja bih je spremio i pre svadbe.

copyright Vivstars.com FOTO Instagram,promo

Share

You may also like...