CELEBRITY STYLE BOOK! Jedna je BRENA “Od Šumadijskog do VANVREMENSKOG stila”

  • collage brena
  • collage brena
  • collage brena 1
  • collage brena2
  • collage brena 3
Share

Iz ugla “običnog” posmatrača!

O modnom stilu naše najveće muzičke zvezde (legende) Lepe Brene može se komentarisati na tri načina. Neugledni šnajderi koji sebe nazivaju kreatorima, će reći da ona nije pomodarka, drugi će kazati da je prava Estradna zvezda, a mi ćemo reći da je vanvremenski kada ne izgledaš poput svih. Ili bolje da citiramo Donatelu Versace koja kaže da je i kič umetnost ko ume da ga iznese!

Nije najveći uspeh biti zaleđen u vremenu, nego biti drugačiji kao što je kraljica Estrade. Brena sa novom frizurom izgleda fantastično i samo potvrđuje činjenicu da je u savremenom društvu godina više samo običan broj. Deluje uvek negovano i ono što je najzanimljivije ona život prave DIVE živi i van scene i reflektora.

Pevačica i privatno voli da spaja razne kolorite od ešarpi raznih boja, detalja (naočare,minđuše,kape) sa kožnim jaknama i dzinsom, čine je kako smo na početku teksta rekli drugačijom, a to je i najbitnija stavka kada se neko bavi i uživa u show biz-u. Realno ovu kombinaciju samo ona može da iznese.

Nego, glavno pitanje je? – Ko još može sa toliko staža na sceni da bude detaljista kada su nastupi u pitanju i da nema ni gram viška kilograma? Jesmo li do sada videli celulit na pevačici ili da se nešto preliva? Osim boja i šljokica kod Lepe Brene prelivanja nema. Živela Kraljica!

copyright Vivstars.com portal FOTO Instagram

Share

You may also like...