Celebrity drame: Kaliopi Bukle i njen privatni život pokriven tajnama

Celebrity drame: Kaliopi Bukle i njen privatni život pokriven tajnama
YouTube, Screenshot Instagram

Njen hit iz osamdesetih “Rođeni – Bato” je ustoličio u sam vrh regionalne muzičke scene, a o njenom privatnom životu ispredaju se razne misterije. Pevačica je uvek i više nego ljubazna u komunikaciji sa medijima, a i odličan joj je marketing, jer sve pesme peva na ijekavici, dok u Srbiji priča čistu ekavicu. Prava Jugoslovenka, nema šta.

Kaliopi Bukle je rođena u Ohridu u Severnoj Makedoniji 1966. godine, a nekako se poklopilo da prvog supruga Romea, upozna kada je i snimila prvi album, 1986. godine. Pesma i drugi album “Rođeni” je obeležio i težak period u životu ove pevačice. Kaliopi je izjavila da nikada ne bi više snimila ovakvu pesmu, jer je pesma okosnica problema koje je imala sa jedva devetnaest godina. – Ne bih sigurno otpevala “Bato” da nisam toliko propatila. Ta pesma nosi sa sobom moju bol, čežnju i patnju, koje sam u tom trenutku osećala, jer sam se sa 19 godina odvojila od svoje kuće i roditelja. pričala je u više navrata ova pevačica, ali mnogi ne znaju da pevačica ima velikog sina, koji živi u Švajcarskoj sa svojim ocem. Pevačica u skoro svim intervjuima ističe, kako njen sin ne želi da se provlači po medijima, i da ona jako pati što nije sa njim.

“Moj sin je moj najveći fan i nije mi zamerio što sam se vratila u Makedoniju i ostavila ga u Švajcarskoj. On vrlo dobro zna kojim se poslom bavim i više sam nego sigurna da bi mi danas najviše zamerio da se nisam vratila.” rekla je u jednoj TV izjavi. U Švajcarskoj je deset godina živela anonimnim životom. Učila je nemački jezik i radila poslove, koji nisu vezani za muziku. Pet godina je navodno predavala muzičko u srednjoj školi. Nakon toga se rastala od supruga i odlučila da se vrati u rodnu Severnu Makedoniju i pevanju. 2012. godine je predstavljala svoju zemlju na Pesmi Evrovizije sa pesmom “Crno i Belo”, gde je zauzela visoko dvanaesto mesto.

Ova za javnost smerna i kvalitetna pevačica bila je u braku sa trinaest godina mlađim glumcemVasilom Zaftirčevim sa kojim je pre petnaest godina snimila i zajedničku pesmu.