CECA KAO DVADESETPETOGODIŠNJAKINJA, BOJANA RAJIĆ DOKAZALA DA JE SRPSKA VIKTORIJA BEKAM A JEDNOM “MODNOM PROMAŠAJU” NE VREDI NI “PRIKOLICA!”

 • modni naslov 1
 • ceca
  foto Instagram
 • kovacevicka
  foto Instagram
 • tomasevicka
  foto Instagram
 • severina
 • rajiceva1
 • rajiceva1
Share

Iz ugla “običnog” posmatrača!

Lista najbolje obučenih JAVNIH LIČNOSTI u protekloj sedmici –

Cecu neko može da voli i da ne voli, ali niko joj ne može osporiti urođenu harizmu. Ne mora da oblači ni najskupjje “krpice” nego da na sebe stavi i običan prekrivač ona je hodajuća Harizma. Veliki plus za prirodnu i negovanu kosu bez ekstenzija kojom se “estrada” služi. Umerena šminka koja otkriva da muzička Diva ima jako negovano lice. Ceki ne stariš, štaviše na ovoj slici izgledaš kao da si vremeplovom došla iz spota “Nevaljala” koji je snimljen 1997.godine.

 

foto Instagram

Uvek elegantna Olivera Kovačević- na ovoj slici izgleda kao neka filmska diva devedesetih . Salonke su uvek In kao i “srebrne” košuljice koje u svetu najviše promoviše čuvena voditeljka Elen Dedzeneris. Paž frizure su hit ove sezone a ako lažemo mi, onda lažu i naslovnice čuvenog magazina Vogue!

foto Instagram

Jelena Tomašević je za “modne znalce (smarače) u predosadnoj modnoj kombinaciji, ali nama se ovo dopada jer suviše liči na streč koji se polako vraća kao trendy izdanje u svetu. I Jelena je bez ikakvih nadogradnji na glavi što je dovoljan pokazatelj kod mnogih žena da neguju svoju kosu.

foto Instagram

Severina je ušla u neku mirniju fazu svoje karijere a i modnog stila. Liči na odlično upakovanu bombonjericu koja se deli na kruzerima kada neko proslavlja rođendan. Jahta ili Kruzer nema razlike. Toliko je pevačica atraktivna na ovoj slici da joj u ruci fali samo čaša ili flaša dobrog šampanjca. Bravo Seve !

Ko prati čuveni kanal Fashion TV može odgledati jednu odličnu vikend emisiju u kojoj se na kastinzima prijavljuju dame u najboljim tridestim i četrdesetim godinama i prolaze bolje od mlađih kada je angažovanje za Editorijale u pitanju . Kako je rekao Gotije nedavno -Moje haljine kupuju trendseterke koje imaju najviše novca i ukusa i nisu klinke! Bojana Rajić nikada ovako nije izgledala atraktivno kao danas i može sa ponosom i dalje nositi epitet domaće Viktorije Bekam.

Ova učesnica takmičenja “Zvezde Granda” se svojski trudi da ostavi neki pečat na javnoj sceni, ali po našem mišljenju veća je zvezda njena prikolica o kojoj se piše, nego ona. Nekada u životu nije dovoljno biti prenaglašen kada je imidz u pitanju, ili da se ide na kartu šoka… Harizma se ne ne kupuje. Ili je imaš ili je ostala u nekoj prikolici.

Vivstars.com FOTO Instagram

Share

You may also like...

2 Responses

 1. KLEO says:

  Po mom misljenju Ceca je neprikosnovena i ova duzina kose joj je najbolja.

  2
  2
 2. Ministarka says:

  1.Ceca
  2.Bojana
  3.Kovacevicka

  2
  1