BIG MAMA! Vrtirepka, PROJA i Mešalica u EPIZODI “Koliko je DOBAR u krevetu TATIN SIN”

 • classic-pop-art-1

You may also like...

43 Responses

 1. alex says:

  Big mamice ajde sledeci put napisi o miss elici snajderkinoj cerki ,nesto se primirila u zadnje vreme i da li se vidja sa svojom najvecom ljubavi A.D ?

 2. Kei says:

  Papucar je bivši od Oćerane pevačice iz Kafe prdakšna.

 3. KLEO says:

  ko je govedo i plavi glumac . pomoc

  • Bertha says:

   Izguglaj naziv filma koji se bavi onima sto sutiraju loptu a radnja se odvija u nekim starijim vremenima. Govedo je mladi glumac kojeg je taj film vinuo u zvezde. Plavi glumac je producent tog filma. Nekadasnji prijatelj plavog glumca deli ime sa kornjacom koja drzi fiksni telefon u nedrima.

   Ili ako imas 25+ godina, seti se pesme o godisnjem dobu koje dolazi posle zime, koju je plava prsata pop pevacica (vatrena navijacica franjevackog kluba) “pozajmila” od bosanskog benda koji nosi ime jedne vocke i potraszi spot na yt. Tu se pojavljuju i plavi glumac i njegov bivsi ortak Vitez.

 4. Nidevle says:

  Kevo, sve hoću da ti napišem i zaboravim, kad sad mi pade na um kad ovaj pjevač izbaci pjesmu. Riječ je o onom što ga je direktor Kafe takmičenja izbacio iz produkcije zbog ponašanja u rijalitiju sa njegovom djevojkom, također pjevaljkom. U zadnje vrijeme po dr. mrežama vidim, sve češće se družio sa pjevačem u pokušaju Mutavim koji je također imao vezu u rijalitiju, a kada je neku noć ušao u ovaj Panterov da pjeva obrukao se istim tim “pjevanjem”. Naime, Mutavi je Papučaru pisao tekst pjesme, ali svoje druženje nisu baš toliko eksponirala, nego se može skontati po fotkama koje je Mutavi skoro svaki dan postavljao, a na motoru Papučara. Suditi po tim slikama njihovo druženje je bilo baš često, pa je svaki dan osvanula slika Mutavog na dvotočkašu, a kao da nešto krije pa nije htio da se slika s drugom koji mu ga daje da se vozika. Uz to kada mu isti komentariše fotku nikada nije htio da odgovori na komentar. Pročačkaj ima li tu među njima nešto više… Ko zna do kakve je to “saradnje” se došlo. A svi znamo za prošlost Papučara sa nabidanim pjevačem… Uz to, Papučar se nedavno na dr. mreži podsjetio fotke upravo s tim pjevačem, kompozitorom Handijem iz “dobrih starih vremena” iz Beča… 🙂

  3
  2
  • GdeKo says:

   ko bi Mutavi pevac, mala asocijacija?

   • Nidevle says:

    Pjevač sa tri slova imena, a prvo i treće slovo počinje kao veznik ove rečenice 🙂 Bio u vezi sa starletom koja je imala problema zbog kubikaže koju je ugrađivala u sebe 😉

    2
    1
   • Bertha says:

    Mislim da je u pitanju nekadasnji ucesnik muzikog takmicenja na Panter televiziji, a kasnije je bio u seljackom rijalitiju gde se spandjao sa najvecim olosem, sekretusom i bukvalno raspalom starletom klaberkom (prvo joj je sisa pukla i curila, a kasnije su joj popucali implanti u bulji). Kasnije se vratila svom spnzoru Spageti, a ovaj mutavko je izvisio.

    Papucar je pevac koji je u seljacki rijaliti usao sa tadsnjom devojkom, pa se saznalo da je ona bila u vezi sa drugim ucesnikom koji “zenu bije, Adil nije”.

  • Kleopatra says:

   Bolan ko su ti likovi koje spominjes? haha pozdrav za Bosnu

   • Nidevle says:

    Kleopatra, Bertha, Effy, DKK pozz za vas četvoro. Koliko se obradujem blogu, skoro toliko i vašim komentarima. 🙂 Ukoliko treba dalje objašnjenje, da niste skontali, samo javite, potrudit ću se da bolje pojasnim 😉