BIG MAMA! SPECIJAL “TRUDNE STARLETE I POLITIČAR… I, PROJINO USTOLIČENJE UZ POMOĆ VRAČA”

 • 3b22b22fdf8d6bc5a7ea30beeac14b55

You may also like...

25 Responses

 1. Irina says:

  BRAVO BM ? ? ?

  4
  1
 2. LogoTrip says:

  Ne citataju te samo u BiH I u Srbiji, pozdrav iz Hrvatske. Nesto i o nasim Celebrity zvijezdama mozes Big Mama 🙂

  12
  2
 3. Zvercica says:

  Zalosno na kakav otpad se loze nase klinkice misleci da je estrada i gkuma ostvarenje snova. Moja drugarica je htela da se bavi glumom, imala je talenta, prekeoa, savrsenu dikciju ima, ali joj je nas poznati glumac, tada direktor jednog pozorista, posteno rekao kako se stize do uloga. Mogla bi malo njih da potkacis, ima tu svasta. Balkanka je zlo na nigama, ali je izgleda nasla ravnu sebi. Pozdrav za sve.

  11
  1
  • DUPE KIM KARDASIJAN says:

   Da bi postiao/la uspeh i bilo kom poslu (a počinjes sa dna) to zahteva odredjenu zrtvu.
   Da bi postao uspesan doktor,moras učiti mnogo i dugo,i neprestalno.
   Da bi postao uspesan sportista,moras trenirati jako i naporno,i odreci se svih poroka,
   Da bi uspeo u show-bizu,to su uglavnom odnosi na to da spavas sa ljudima koji su ti fizički odvratni.
   Ova koluma je savrsen pokazatlj svim mladim,naivnim i zeljim svetala,bliceva i pozornice sta ih čeka ako zaplove u te vode.Ja bih BIg Mamu u čitanke 🙂

   12
   2
 4. Bosanac says:

  Standardno, Bosanac danas od 12 ulazi, i evo tek ugleda da je izbačen Specijal. Sve ti je oprošteno, mamita.
  Što se tiče kolumni svih, Big Mamu nipošto ne izbacuje sa repertoara, ona je trenutno najzanimljivija, najčitanija, izaziva najviše reakcija što se vidi i po komentarima. Pri tome, što bi oni mutavi novinari koji gostuju u studiju onog rijalitija na Panter TV rekli (pošto vrte jednu riječ u krug) daješ “šlagvort” upravo njima da te citiraju.
  Što se tiče ove kolumne manje više sve jasno, jedino oko ovih mudrih političara razmišljam ko bi mogao biti. Kako ja mislim, jedan je onaj sa velikim nosem što je imao izlete u vidu dvo/tročasovnog gostovanja u rijalitijima, drugi onaj što se nedavno kod Nosonje u emisiji sam izdao koju pjevaljku je trtio, treći ljubitelj “žirafa”.
  Kako sama voliš da ti navodimo o kome pišeš, malo – malo kad pročitam i ugledam nešto o nekom poznatom padne mi na um da ga provučem da nešto iskapaš o njima.
  – Prije svega, nije mi jasno ko je Carko od Skandaluše… Da li taj jedan menadžer, da li sin vlasnika firme čiji je logo svojevremeno stavila u spot, sami vlasnik ili ko već… No, kad smo kod nje. Imam prijedlog da isčačkaš da li je ikada išta bilo između nje i našeg fudbalera. Čaršija je pričala, nagađala, poznato je da su se dopisivali, da je njen suprug preko svojih kolega iz reprezentejšn saznao za to, čak joj navodno i pronašao poruke s njim… E, sada da li je do zvaničnog “sudara energija” došlo – to se svelo na nagađanja.
  – Pričaj nam malo o “uspjehu” MC-jeva, onog što ima glavu k’o tele, onog što tripuje da je evropska zvijezda i ima duet s najviše pregleda. Preko kakvih “bakica” su sve prešli i šta su sve istrpili, preko čega su sve gazili (a i ko je sve preko njih gazio xaxa) da bi bili to što jesu.
  – Je li istina da su pjevačica Nakovanj i njen kolega koji je nakon dugo godina postao otac, poznat da voli popiti i pravi takve pjesme (za pijanice), onaj što mu se dođe u san da nešto ispriča, zvati ćemo ga Medeni bili u kres shemi?
  – Piši nam nešto o pjevaču koji je poznat po svojim aferama koje je imao (na nastupima kod nas u zemlji Meda obavezno je privodio cice, da je hladno mogao zaraditi krivičnu prijavu koliko im je bilo godina), a koji je u zadnji uradak ubacio Sisaju, zvati ćemo ga Kockar.
  – Je li istina da je trenutna učesnica rijalitija “Mala Plava” sva tiha, fina, koja tamo ima dečka koji ćuti malo žešća, blago rečeno “fufica”?
  – Priča oko oca jednog pjevača koji je silovao učesnicu tamnošnjeg rijalitija (a nadam se Kevo da znaš kako je već ranije imao takvih problema, da je bio nogiran iz hotela kada je priveo maloljetnicu) navela me da te pitam i jesi li načula šta za oca lažnog Mekalicinog dečka? Kod nas se govorka kako je njegov tata baš pukao, dao otkaz umislio da se lova na estradi bere samo tako i sad glumi neku desnu ruku svom sinu, umislio da mu je sin zvijezda – kako mu treba asistenata xaxa. I što je najgore, u to uvukao svoju ženu, maćehu sina koja je godište skoro kao on. E, tu nije kraj. Lik navodno ne zna gdje mu je kraj, privodi curke po nastupima, da nije čuditi ako još neka ostane trudna, kao što mu je i ova žena nahvatala ga na bebu.
  – Daj nam ako imaš sočnih info o našoj pjevačici Sireni? Za nju itekako ima dosta toga.
  – E, da.. Ovaj iz rijalitija što samo plače, priča kako je imao djevojke samo na noć xaxa Piši nam o njegovom pikanterijama, šta je radio u zemlji na Pirenejskom poluotoku, potom tamo gdje su najviše zgrade gdje idu sve kurave, i to zajedno s onim mutavim što je bio u VB a zove se Bog s nama (Menjač). Pričaj nam i o avnaturama onog tetoviranog Horoza koji misli da će tako što skače s jedne na drugu oprati svoju prošlost.
  Imao sam još ideja o kome da pišeš, ali već je ponoć Kevo, ne bih da te opterećujem, da ne čitaš prevelik komentar, i ovo je dosta. Mirno spavaj.

  12
  4
 5. Bertha says:

  Hvala. Malo su mi korigovali post pri kraju, ali suština je uglavnom ostala ista.

  10
  2
 6. lidija says:

  Nemojte da gasite Ispovest Beogradske Kurve cekala sam celi dan, niste objavili nastavak.

  2
  1
 7. Hele-Bg says:

  Bertha, DKK i ostali novi podBlogeri pozdrav… Big mamita tebi jedan veliki poljubac i mogla bi sa manje asocijacija da pises ove maestralne tekstove, jer ne ne zaboravi da se ustavom garantuje umetnicka sloboda… 😉

  9
  2
  • KLEO says:

   Hele@ Gde, mislis na EU 😀

   3
   1
  • Bertha says:

   I tako polusvet brani svoju čast i obraz, koje pre svega oni sami gaze svojim postupcima,
   a kako mnoge “zvezde” i ostale bitne dame i gospoda potiču iz krajeva gde se sporne situacije ne rešavaju mirno i diplomatski nego sekirom u glavu, Big Mama mora da bude extra oprezna.

   6
   1
  • DUPE KIM KARDASIJAN says:

   🙂

   2
   1
 8. Bertha says:

  Čale – mislim da je političar koji drka pojmove. Nazovimo ga Avijon.
  Halter – Gicko Prasić
  Lurč Homofob – pre će biti da je Uncle Fester homofob, ljubitelj živuljke sa dugačkom šijom. A ako ipak po fizionomiji podseća na Lurča onda je onaj što ne može da ubode R i što je među poslednjima prešao iz bedž stranke u nazadnu pa sad po kazni izigrava dežurnog majmuma i govori ono što svi misle, ali se samo on kompromituje, a ostali ćute i ispadaju fini.
  Groša – političar iz prethodne vlasti, južnoprugaš. Bio je i ostao marginalna politička figura, ali mu je nakratko svanulo kad se jednom našem političaru smrklo za vjeki vjekova (ako razumete šta hoću da kažem), pa je nakratko nasledio njegovu funkciju i to kao kompromisno rešenje da se krupniji i ambiciozniji krokodili u bari ne bi poklali međusobno.
  Pikolina – ?
  Holivuđanka (sa teškom rukom) – proslavila se ulogom u prvom domaćem filmu za koji su trebali titlovi. Glavni partner joj je bio Fridomkin hasbend. Posle je dudlala bananu u nekom filmu iz bratske države majčice i potucala se po Holivudu ali nikome nije poznat niti jedan jedini projekat u kome je učestvovala.
  Rošava Ptica/Slušalica Alo/Šukrija Šašava – Soko/?/?
  Trnova – psiho riba iz prethodnih sezona Grupnjaka. Ganjao je patuljasti pinč sa čirokijem koji liči na fudbalera Firminja iz Liverpula.
  Obeležena drugarica iz blokova – ?
  Balkanka – Jugoslovenka. Ako joj je dragi disfunkcionalan neka mu plati želudačni bajpas. Ne znam kako mu uopšte nađe alatku ispod onolike trbušine. Ja se na njenom mestu ne bih ni cimala. Ima punu ergelu mladih i potentnih momaka željinh slave, i koji bi radije trsili bakicu nego davali bulju.
  Proja – Čestitke na zarukama njoj i Fifiju. Napisala sam već da je ona i samo ona ta koja se pita i da je se “la familija” može otarasiti jedino ako nađe nekog za koga će proceniti da je bolji ulov od Fifike. Ali za sada Fifi je taj koji joj najviše odgovara, a ovi neka dreše kesu za lumperajku i neka vežbaju kolo.
  Moja sućut Mešalici, Vrtirepki i Glavatoj koje sad sigurno hoće da izjedu sopstvena mooda od muke. Ko vam je kriv kad ne umete da igrate pametno nego se kompromitujete i uništavate sebi sve mogućnosti za dobro uhlebljenje.
  Samo čekam da vidim kako će se Proja ubuduće ponašati. Ako se ne ponese i ne poleti čeka je dug period prosperiteta. Realno, ona se jedina nazire kao naslednica Hvaljene, a trudi se da bude skromna i ponizna kao Čivava sa početka karijere kad su je svi gotivili pre nego što se uzvezdila, pa zapopila, i sad ni rođeni muž ne može da je smisli.
  Her Hik – nekad udarna igla Kafe Prodakšn Stars, isprobao je svaku, počevši od Kengurkine nekad najbolje drugarice iz klase. Nedavno se razveo od druge, dosta mlađe supruge.
  Zečija Usna – bivša Krmkova.
  Bradati – nosi prezime čuvenog domaćeg pisca koji je rekao da je Velegrad idealno mesto da se uhvati gradski prevoz za Krimi opštinu koja je zakon.
  Mutava Plavuša – Hanuma bradatog. Poreklom iz zemlje krvi i meda. Deli prezime sa čuvenim domaćim kompozitorom čije su se ćerke muzičarke pljuvale preko medija. Isto prezime ima i pevač iz lijepe njihove koji izgleda kao brat blizanac Rona Džeremija.
  Hvaljena i Skandalozna – to valjda svi znate.
  Huki – fatalni muškarac Hvaljene zbog kojeg je jedno vreme bila skinhed.
  Carko – Skandalušin dugogodišnji ševac.
  Poljubac za Big Mamu, Vivstars redakciju i kolege podblogere.

  26
  2
  • Lorka says:

   Pikolina bi trebala da je ona iz lipe nase koja se prenemaze dok prica. Je li rošava ptica orao..ona je rosava da ja znam.

   10
   1
   • Bertha says:

    Hvala za Pikolinu. Tek kad si mi otkrila o kome se radi skapirala sam igru reči u njenon nadimku. Uvali se i ona lepo. Neobično je i to što je ona jedna od retkih žena te sorte koja mi je simpa.

    Da, da, rošava je Soko ‘Tica. Nju sam jedino znala od te tri, a objasnila je i Zorka gore u svom komentaru koja je koja.

    7
    1
    • Effy says:

     Bertha, ti si car, ali u jednom se ne slažem, ne postoji “naslednica Hvaljene” niti će ikada postojati, to nije njena ćerka niti bilo koja od zvezdica Kafe produkcije , povraćam na sve devojke bez vlastitog identiteta koje žele njen život da žive i da budu ona, ako pucaš na visoko i želiš biti veliko ime onda ne možeš biti ničija kopija već jedinstven i kreativan, Hvaljenin životni put je jedinstven i intrigantan i više ga niko neće imati niti ponoviti, niti treba jer svako svoju sudbinu ima ali ajde ti to objasni ćurkama koje bi život dale da su na njenom mestu, nisam fan Hvaljene niti ona može biti bilo kome moralni uzor ali žena je pionir kada su u pitanju neke stvari na estradi, ugradnja silikona, veze sa opasnim momcima i tome slično, ona je femme fatale srpske estrade, moćna, hrabra, pomalo tragičnog života, imala je i tu čuvenu vezu sa pokojnim mužem, takav životni put više niko neće imati, više niko neće imati njene srceparajuće ljubavne pesme, niko više neće imati taj promukli glas koji neki vide kao seksi i specifičan, pritom mnogi zaboravljaju da su najveće zvezde današnjeg vremena oni ljudi koji su karijeru započeli pre ili malo nakon početka rata u bivšoj državi, hitovi koji su tada stvarani više nikada neće biti stvoreni, to su evergrin dela, Troja je meni jedan totalno neharizmatičan i opasno ruralan lik koji ne ume da sastavi prosto proširenu rečenicu, bila sam šokirana kako se obrukala u jednom intervjuu gde joj je svaka druga reč bila “ne znam” nije ni čudo kada verovatno ni osmoljetku nema, uz to se i lako da provaliti da je loš čovek i interesdžija jedan najobičniji koji gazi preko mrtvih, sada bi neko rekao a kao Hvaljena je nešto bolja od nje kao osoba? Pa nije, ali je sigurno pametnija i promišljenija, meni se čini da će dotičnu pre da zadesi sudbina Gice Vernice koja je mogla da bude najveća zvezda u državi ali joj je slava udarila u glavu i pokondirila se mnogo, svi koji je poznaju kažu da je smeće od čoveka, jako umišljena i arogantna, glumi primadonu..dok je Troja mnogo poletela, cura jako skromne inteligencije umislila da je nenadjebiv igrač i da može da drži u šaci jednu Jugoslovenku? Misliš da je ova neće strpljivo sačekati i vratiti joj sve?

     16
     6
     • Bertha says:

      Apsolutno se slažem. Najveći kapital Hvaljene poslovno, ali i privatno je ono što ljudi zovu X faktor. Ima to nešto što tera ljude da joj budu naklonjeni.

      Neke stvari koje je uradila, kao i neke koje je doživela protiv svoje volje, kao na primer utamničenje, i uopšte ispaštanje tudjih grehova mnogim ljudima bi zapečatile karijeru, izazvale prezir i gađenje kod publike, ali njoj su samo podigle cenu. I to je ono što Skandaloznu boli. Ona ne može da razume kako ljudi toliko vole Hvaljenu nakon svega, a nju niko ne gotivi. Pokušala je i ona da krene stopama Hvaljene, pa su joj se planovi izjalovili, pa se onda uvalila kod Karingtona, pa je i to upropastila, i na kraju je pokušala da bude wag, i da glumi neku urbanu, politički i socijalno osvešćenu ženu, ali i tu ispada smešna. I pita se, jadna, gde greši i zašto je svi izbegavaju kao kugu, a nije baš da je najgora.

      Odgovor leži u tome što je htela sve na silu. Htela je da bude zvezda, da ima neku fatalnu ljubav i brak, da je žene obožavaju i kopiraju, da muškarci trče za njom kao pacovi za Čarobnim frulasem, ali trt. Nije rođena za to, nije joj Bog odredio takvu sudbinu, nisu joj se zvezde tako poklopile. I može samo da bude ogorčena, i da mrzi Hvaljenu i sve koji je volešto je otprilike jedno 90% ove zemlje, plus region.

      Za Proju sam više mislila da ima šanse da bude “the next big thing”, ne baš zvanična naslednica Hvaljene, ali neko ko bi mogao da bude prva prava zvezda posle nje. Hvaljena je smakla Jugoslovenku sa trona, i od tada se nije pojavio niko ko bi mogao da prismrdi i da preuzme štafetu.

      Lejdi Kristal nije dugo potrajala kao zvezda, mada je početkom 90-ih bila extra popularna. Jbg, bila sam na njenom koncertu sa tatom, na njegovu veliku žalost i gunđanje jer se keva elegantno izvukla da me ne vodi 😀 Posle je vodio mene i drugaricu da gledamo Hvaljenu .

      Gica Vernica je imala dobar start, zahuktala se i onda prdnula u čabar. A kako je bio popularan onaj njen album kad je glavati stihoklepac slao Hvaljenu u penziju. To je jedan od prvih turbo-folk albuma koji se nije slušao krišom da se ne osramotiš i ne ispadneš seljak, nego je gruvao iz svakog auta, kuće i ugostiteljskog objekta.

      Kengurka i njena ortakinja iz vašarskog grada su po meni zaista bile dobar materijal da budu uz koleno Hvaljenoj ali nažalost obema su zakržljale moždane ćelije i sad su tamo gde jesu. Jedino mi je njih dve žao što nisu uspele. Imale su potencijala ali nisu imale nekog pametnog da im vodi karijeru i da ih usmeri. E, to će Proja dobiti, odnosno već ima. Kad je tu neko da te obuzda da ne srljaš u glupost i propast i da te opameti kad prorade praziluk i kompleks niže vrednosti pa bi da šoraš po drugima i da se kurčiš, onda možeš daleko da doguraš.
      Jedino se ne bih složila da je Proja glupa. Neobrazovana, nekultivisana i bez šlifa svakako, ali je lukava mala.

      14
      6
 9. JednaOdSto says:

  Vivstars, razbijate sa kolumnama. Biznismen na Kokainu 😀 Znaci, bice veselo 😀

  • KLEO says:

   mislim da big keva pise sve kolumne na Viv/u i, da ko joj se zameri ona ga isprasi. @JEDNAODSTO dugo te nije bilo ovde sa nama.

   10
 10. DUPE KIM KARDASIJAN says:

  Proja jeste djavo,ali od nje ima daleko vecih ala…ona pored zive Hvaljene nikada nece moci da bude frst. A songove ne objavljuje na svom kanalu,nego na tudjem sa zavidnim brojem pretplatnika.Inače bi joj songovi imali daleko manju gledanost,posto joj je ….m fijasko.
  Tačno sam znao da ce se Skandalusa “očistiti” od svih “problema”.Nakon svih losih stari koje je radila, pitam se samo kako se ne plasi Boga? Ali vidim da svakid an koristi sve vise i vise bjuti aplikajsena,i čak i iz pomoc njega ne moze da se napravi na @macku@.
  Big Mamasita,ti si prva ovde pisala kako se Penelopa razrucuje,i bila si u pravu.STa mislite,za koliko vremena je taticin sinko zeni?
  I da ,Big Mama imas podrsku od svih nas da nastavis sa ovom kolumnom,jer razvaljujes estradni olos! I moram reci,svaki dan primecujem svi vise poznatih koji te prate na Insta. 🙂 🙂 🙂

  25
  1
  • Roxy says:

   Taticin sin je nece ozeniti sve dok tatica placa racune. A kod tatice Panelopa moze do praga ali preko praga NIKAD, iz vecini jako dobro poznatih razloga ? ali ok, nije ni Panelopa sad bas obicna raspistenica, vec useljiva i vrckasta. Bice kandidata i mimo tatinog sina ?

 11. Beogradjanka says:

  Moze pomoc oko pseudonima pliz

  • ZORKA says:

   nije mi prosao komentar, jer mnogo cenzurisu, ali da pokusam opet.
   Politikant br 1 ima tvrdji Bg naglasak, u istoj je partiji kao ostala dva praseta, kako ih je BM nazvala. Jedan od njih je i Mekalicin ex svaler. Prva ih je razotkrila Bigi u kolumni.
   Trnova je ex ucesnica uparenih.
   Her Hlika je ljakse Corketov pomocnik iz Glomazne prdukcije
   Bradati i Hanuma mu, su takmicari istog programa prdukcije, ona… … ……
   One tri Starleutke su kako sam ja skapirala Ptica sto leti, Shukrija je novopecena svalja isto bila sa Pticom u uparenima a treca ona smejurija nadimak po mobitelu!
   Nadam se da sam bila od pomoci 🙂
   Big Mama i podblogeri kiss

   13
 12. DORCOL GIRL says:

  Bigi mnogo kasnis danas. Nemoj u petak. 🙂

  5
  1
 13. MARISOL says:

  Kevo daj molim te ne menjaj im nadimke ne mogu pohvatiti , da ne trazim pomoc podblogera. Inace, obozavam te i malo vise o aktuelnim pevačicama i riality igračima ako može. I napisi nesto o seksualnom zivotu nase muzicke legende Gori Vatea Sad u Nama… Znam da ima o njemu raznih pikanterija

  32