Big Mama kolumna “Televisa Presenta “Deda Megi, Patetika na štiklama i Kafe provale”

 • Big mama kolumna, Vivstars
  The Devil wears Prada movie, Pinterest, Screenshot

You may also like...

91 Responses

 1. Cg snajka says:

  Golmanka je takvo ? da sam u soku. Dok je nisam upoznala delovala je kao lafcina i da je ok ali sad sam uvidela kakva je i Dorcol je sve bila u pravu pogotovo ko se seca od pre sta je pisala.

  34
  1
  • Valerija Mitrasinovic says:

   Golmanusa je netalentovanoo uvlakacko nepismeno g..o, u rangu Pastirice, kabriolet presera i samog taloga kome pripada. Davno sam napisala u komentarima ovde da je sramota da Muflonka i Golmanka pisu za onaj nekada uvazeni list.

   34
   • Ministarka says:

    Cg Snajka o cemu je rec?

    21
    • Cg snajka says:

     Posao, Muflonka je gospodjetina za ovu sujetnu gospodju, ja sam mislila da je sujeta prosla kad se iselila konacno iz golubarnika i ostvarila svoje snove but no

     11
     3
 2. Sapfo says:

  Treba stalno ponavljati mladim devojkama da se ne operišu i menjaju lični opis jer kad tad armatura popusti i mora se raditi remont. Primer za to je Panonka. Lice joj izgleda kao da je neko 2 broja veću masku prevukla preko lica. Bukvalno joj vise obrazi. Jahtica se mumificirala od botoksa i čega već. Sretoh je skoro i to je bila tuga za gledati. Džoker uživo. I šuška se po prestonici da je i jednoj i drugoj tarifa opasno opala jer stižu mlađa i svežija grla. Jugoslovenku ljudi generalno ne vole jer je Kir Janja i samo gleda sopstvene interese. Nego je l pročitaste kako Zamfirče (akterka u filmu po čuvenoj lektiri) ispriča tužnu priču o životu preko bare. A verovatno joj Halter politikant i kompanija sredili posao u .. (samo tako i može da ga dobije). Tuga bre. Tolika školovana deca a work dobila jedna pero laka sa dva razreda osnovne.

  36
  4