BEZ JEFTINE VULGARNOSTI! LISTA NAJBOLJE OBUČENIH JAVNIH LIČNOSTI U PROTEKLOJ SEDMICI! JEDNA PEVAČICA JE TOTALNI PROMAŠAJ KADA JE OBUĆA U PITANJU!

 • collage moda
  Instagram
 • moda1
 • moda5b
 • moda3
 • moda2
 • moda4
 • ana sevic
Share

Umeju naše javne ličnosti da se obuku tako dobro da i mi obični posmatrači iz našeg skromnog ugla ostanemo bez teksta.

Iako je snimanje spota u pitanju, Andreana Čekić je dokaz da se upornošću stiže do samog vrha najbolje stilizovanih. Duge haljine u kombinaciji sa kožnom jaknom su pun pogodak u svetu. Iako smo je u ranijim tekstovima proglasili domaćom Kim Kardašijan, verujemo da bi joj i ona dala čistu desetku kada je ovaj modni odabir u pitanju.

Pavo se sa plavim slaže!? Nataša Bekvalac kao da ovom bojom haljine poručuje da je ušla u mirniju fazu života i da pliva sigurnim vodama. Loknasta frizura joj dobro stoji i podseća na njene početke iz 2001.godine kada je Bekvalčeva bila poznata po nošenju pantalona i haljina. Iako je greška naših vajnih i bajnih stilista da sandale moraju biti u tonu sa odevnom kobinacijom, Nataša je sve ovo odlično upakovala.

Anastasija još samo da snimi modni editorijal sa Kendal Dzener koliko su slične. Ima odličnu liniju i visoka je i baš joj pristaju duge haljine.

Bojana Rajić sve što je starija izgleda mlađe. Ova žena je asocijacija za elegantnu ribetinu! Uskladila je i lak na noktima sa ovim pantalonama koje u svetu nosi i čuvena Madonna. I da se ogrnula ovim cvećem Rajićeva ima ono nešto što privlači.

Sofija Milošević malo podseća na Sandru Meljničenko i na modele s kraja devedesetih prošlog veka. Ova modna kombinacija je i za dnevnu varijantu a isto tako i za neki letnji večernji izlazak na splavu.

A sada nedomica  nedelje i meseca!? Šta je ovo na nogama Ane Sević. Da je podsetimo jednog citata Brižit Bardo “Gracioznost se uči, ali ne na visokim potpeticama!”

Vivstars.com FOTO Instagram

Share

You may also like...

3 Responses

 1. Amber says:

  „Ova modna kombinacija je i za dnevnu varijantu…“ Komentar za outfit Sofije Milosevic.
  Kakva dnevna varijanta i providna suknja ispod koje se vide gace?

 2. IvanaUSIDRENA says:

  Da mi je znati sta ce na ovoj listi lepih zena ova Cekicka?

  5
  3
 3. KLEO says:

  Ova Bojana se preporodila, mada mi je lepsa bila sa kracom kosom.

  10