“Pečenje rakije, mračna soba i akcije na vrhu”

  • woman-524141_640 (1)

You may also like...

19 Responses

  1. Alisac says:

    Molim jos pomoći ko je Hokliska?? Nisam nov ovdje i star sam ko Grčka, dement me faka vjerovatno. Plizz help? BM volim te do neba ❤️

  2. Lena says:

    Toliko sam se ismejala za hoklisku I botoxa ali tacno ih mogu zamisliti razvaljene u toj bizarnoj sobi 🤣🤣🤣 I ove nesretnice kako piju iz cinije za pse.
    A milijunas mi je uvek imao vajb igraca za oba tima, al odkud nesmesni pa ne mogu da ga svarim nikako.
    Covek ima u sebi nesto ljigavo da ne mozes da ignorises.
    Jel biznisnem ‘miso bojim se’ a spikerka ona rahiticna mala smrdla sto se vukla po tadasnjem rijalitiju a sad radi u meku preko bare?!
    Jahticarku nema gde nije krpljena, al njeno je odavno proslo samo nikad mi nece biti jasno kako masnokosi bronzani joj napravi offspring.Evo ne znam..
    😘 za Bigicu

  3. Modesti Blejz says:

    Ko je biznismen i ta sponza sto je otisla preko bare? Da nije ona sto si pisala da je surogat keva?

    • Gorance says:

      Ima jos dve koje su šmugnule preko bare, ali mislim da je ona. Biznismen je bananamen

      • Ministarka says:

        Banamen je u vreme zabavljanja sa Piyanom tj. Grkinjom, bio dasa do bola. Stvarno pravo muško sa manirima. Kod takvih muškaraca se pitaš šta im fali, ali shvatiš da im je feleričan ukus za ribe. Banamen je svakoj kupio stan. Njega je najviše opelješila Kratko ime 600 evra. Uložio je brdo para u promašen album i spotove, kola, stan.

      • Modesti Blejz says:

        Hvala! Ako se izuzme Pijana, koja je u to vreme bila naj riba regionalne estrade, ukus za ribe mu je bzv.

  4. Lela says:

    Super su i socni hintovi Bigice,ali ne mogu bas sve da pogodim,ko je ko.Jedino sam prepoznala ko je Kluni i bas mi je zao da i on igra za oba tima.A bas je lep covek.

  5. Mamasita says:

    Može li asocijacija ko je Nesmešni?

  6. Pupoljak says:

    Kad si vec kod Ciuvavke, pisi o njenom “velikom prijateljstvu” i naglom, tihom i definitivnom razlazu istog sa Hvaljenom. Niko se za sve ove godine nije usudio da pise o tome jer su obe medijski jako zasticene i hvaljene.
    Btw. o Hvaljenoj se zna koliko je decenijama medijski i pravno mocna i zasticena, ali Ciuvava ne uziva nista manju medijsku zastitu. Ciuvavka je primer koliko su mediji potkupljivi, o njoj tako alavoj i primitivnoj se mogu samo pohvalni tekstovi procitati a ako se napise negativan komentar, bice izmenjen u kompliment.
    Poenta komentara je da u danasnje vreme svako za novac moze uzivati medijsku titulu velicanstva ili velike vernice i biti postedjen istine o sebi.

    • Lea says:

      Retko odvratna pojava na sceni. Precenjena, pa setimo se njenog pocetka, ko je bre ona? Dosljakinja koja glumi Kneginju sa belog Dvora ma daaj

      • Došljakinja šesto koleno says:

        A ti smatraš da nismo svi dođoši? Ta me izjava podseća na ameriku i ‘njeno’ kulturno dobro..
        I ne, nisam fan zgusnute.

  7. Boka says:

    Otkud Vrti kod Hvaljene a Sali 🤫 ? 👀
    Hvala za budući serijal ❤️

  8. Milica says:

    Da li Nesmešni igra za oba tima? Naime, nedavno je bio voditelj na otvaranju… Pretpostavljate. Njegova ex “plava baba” sa kojom su ga paparazzi navodno “uhvatili” pre koju godinu, je bila na događaju. Primetno ga je odmeravala, smeškala se. Kao i on njoj. A ona je bff žene koja je senior firme… Nesmešni je dobio angažman preko veze, samo je pitanje da li u ime dobrih starih vremena ili je prešao na bff seniorku? Sharing is caring. 😉 Šta bi sa Čučnijem?

  9. Srki says:

    Moze li pomoc za Hokliska, biznismena, Ciuvava. Nov sam , citam danima kolumne ne mogu sve ukapirati