Big Mama kolumna “Nismo rasli na tavanu”

  • Screenshot_20221223-190555_Gallery
    pixabay

You may also like...

18 Responses

  1. Inna says:

    A sta bi ovo za malu blondinu akterku? A delovala skroz cool… Razocarana sam.
    Ki je bre tu normalan, ima li neko?!?!
    Kendalka nek se udaje i da resimo i to i da je ne gledamo vise. I ceo taj femili show.
    A Lusterka i cuvauka su presmesne. I koga briga. Mala Lusterka ima predivan glas. I nadam se da ce uzivati u obicnom i divnom zivotu koji joj pruzen, bez gluposti i daleko od znatizeljnih ociju.

  2. Engleskinja says:

    Kendalka je u sustini okej ali njoj zaista ni tim ne moze pomoci, ona nema harizmu za javni posao, pesmice su pevljive ali ona previse nebitna, nju bi Teotutka energijom i zeljom i pojavom pojela da imaju nastup jedna do druge. Bolje da brendira nesto i da se time bavi, godinama vrti pet pesama trese se na nastupima blamira s ovim fucosem koji je hejtuje gde god stigne.
    Cucni upropasti omladinu s pesmama o s… i nar..ticima a pozadina smeh.. Nego, ko je dao prostor djaku generacije sto od rane zore na flekici lupa do iznemoglosti? Ko je iznedrio nju, da li je ona zaista onoliko zapustena mentalno?

    • Loko says:

      Primili su je na “nesrecnoj” prvo jer ima drzavni fax. Moja drugarica nju zna sa faxa i bila je jedna od najboljih. Zbog glupiranja i ovih performansa je primljena na fleku da dize rejting. Sve dok im ne dosadi drzace je tu i naravno kao i mnoge sto su sutnuli i nju ce. Pa setimo se samo Troška i Samka i emisije Grad koja je bila super i njih su oterali kada su im dosadili. Ja tv nemam i sve “gluposti” gledam na tube ili sto mi izadje na portalima. Imam pitanje za viv. Zasto nemate nove tekstove i da li cete pokrenuti neki zenski forum jer imate verne citaoce?

  3. Fata says:

    Pomozite, ne znam ko je Čučni?

    Srećni praznici!!!

    • Crna solja says:

      To je songer koji ima trilogiju pesmica koje se zovu kao nasi najmanji i najsladji narastaji

  4. Mirka says:

    Ovo zadnje hit, tacno se vidjeli da je nazor, ovoj fake dobrici je toliko bilo lose pored ove druge da sam bila u cudu.

    • Sreda Adams says:

      Kao da se trudi da mora po svaku cenu da bude dobra sa svima i da svi misle da je savršena i postena.

      • Mirka says:

        Jaoo bas mi je bila draga Al kad je slusam samo o tome kako je ona dobra majke mi isto moja svekrva 😃😃😃😃😃. A tek kad provuce palatu bude mi zlo.

  5. Hannah Elizze says:

    A sta bi sa detaljima za Silnog i milf spikerku?? Ipak si zaboravila😄😄 bar da nam otkrijes koja je…

    • Loptica says:

      Suzy milf

      • Hannah Elizze says:

        Suzy?? Koja bre Suzy???😮😂

        • Kiki says:

          Tako se šuška da za kombinacije troši milfare, ali nema šanse da je loto suzy. To nema šanse. Ja sam čula za jednu plastikanerku sa fleke pa ni to mi nije jasno da onako mlad i lep dasa može da trti istrošene

          • Hannah Elizze says:

            Ma kakva bre Suzy pa nije bas dotle doslo, 45 godina razlike hahah…al kontam da me Loptica zavitlava😂😂 pa nije ona jedina spikerka…
            Plastikanerka naravno nisam drugacije ni mislila..otkad je bio klinac takve ga privlace.. a moze li neki blizi opis za nju? posto su na fleki samo takve pa mi je tesko da pogodim na koga mislis..mozda sam i ja cula a mozda i nisam..mislim da se ne lozi na milf nesto vise nego na ove mladje nego samo ne bira s kojom ce..a mozda i gresim..

          • Vanjci says:

            Tako smo mislili da je onaj trtasti fucoš med i mleko, a on zarucio najveću Ravi pa su još zajedno 😪🤮😂 Silni je jako inteligentan gledala sam njegove izjave, a cim je čovek inteligentan na rečima, u krevetu troši sve i svašta.

  6. Dilkan says:

    Cucni me bario na slikovnici Jos dok nije postao poznat. Nije pasivan Uni je

  7. Ministarka says:

    Čiuvava se krevetala sa Lusterkinim 😂 ja sam čula da su se mnoge ranije sa njim kec kec zbog prođe na “anteni” koja je u njihovom vlasništvu.

  8. Koka iz Bloka says:

    Gospodin Masimo nije pevao tokom rata. Gospodin Masimo nikada nije učestvovao na paradama kiča koje su političari organizovali. Gospodin je ostao dosledan i poseban do samoga kraja. Kolumna odlicna objavljena u neki los tajming, ali ko se nadao da ce nas napustiti predivan covek

  9. KLEO says:

    Jedva sam čekala blog da se zanimam pa da izadjem večeras u grad. Jako me poremetio odlazak Masina Savica. Tužna sam. Ogroman gospodin veličina 😪