KOLUMNA SONJE VUKSANOVIĆ! “BUDITE ZAUVEK MLADE I NEGOVANE.” TOP 10.SAVETA

 • NAJAVA LOGO NOVO

You may also like...

7 Responses

 1. Kleopatra says:

  Sve je smjesno. Ne znam ko te gura i zasto ti je dat prostor ali meni je presmjesno da ti pricas o sargarepama i bebi ulju. O ovome si mogla i na svojim soc mrezama pisati.

  8
  1
 2. Bell says:

  Sve sve ali kad neka macka pocne da prica o 3 litre vode dnevno, 8 sati sna i o maskama ala voce i povrce… a ovamo sva i***na…HAHAHAHA!!!!

  12
  1
 3. Alessandra A. says:

  Pa ovako zena je lepa negovana… al malo je mogla i priznati da punooooo para je dala za „Naturelle izgleda“ jel puno je uradjeno tretmana sa bockanjem filerima takodje telo je dosta uradjeno .. Pa samo za dupence je oko 10.000 dato… detox sokici melem I soda bikerbona nisu dosta… kao sto ja nemogu kuci stan sa vodom cistiti… urbana zena je sonja i lepo sebe i svoju lepotu prodala i treba sposobna i vredna…. cenim sto hoce da radi a ne samo da sedi. Volim jake zene……. 👌🏽

  7
  1
 4. Linda says:

  Odlican tekst. Draga zenica dobro da je otkacila onu dalabu sto se sad vucara sa obelezenim p*****ma

  1
  10
 5. Lorka says:

  Mislim da je ovo pisano u stilu Big Mame tako da vjerujem da je Sonja samo davala podatke a da je neko drugi pisao. U svakom slucaju svidja mi se text i njen nacin zivota. A za sargarepu se u potpunosti slazem! Bravo!

  5
  5
 6. Tea says:

  Зато мало мало па избаци фотку с козметичких третмана, с мора… Глупости! Лако “паметовати” с туђим новцима.

  16
  1
 7. KLEO says:

  Pocinje da mi se svidja ova macka

  8
  12