Žika Šarenica dobio HOLOGRAMSKU EMISIJU, Miljana Kulić VODITELJKA RIJALITIJA i JK konačno na MTV!

 • collage buducnost
Share

Budućnost. Beogradski izbori 2075.

Planetom zemljom vladaju Vanzemaljci. Predsednički kandidati su na svojoj listi dobili podršku “istaknutih umetnika” zvezde Turbo Folka . Građanstvo je putem velikih 5k HHD prijemnika gledalo Žikinu Šarenicu koja se emituje preko Holograma. “Lukas i koleginice” podržali su i ovog gradonačelnika putem ove “istaknute” emisije.

Lea Kiš je direktorka RTS koji 24h emituje Uživo program iz Zoričine kafane “Lepeza”. Na Tv Pink urednica Zabavnog programa je Luna blogerka a iz Ogromnog studija na Marsu voditeljka Miljana Kulić najavljuje Rijality “Kako naći Muža u Svemiru”.

Dea i Sarapa su potpisali transfer Milenijuma. Voditelji su Cnn-a koji je postao vlasništvo Putinove ćerke Balerine koja se udala za Miloša Bikovića koji je dobio Zlatnu Malinu,kao i ovaj voditeljski par, koja je zamenila nagradu Oskar,i više nije nagrada za najgora filmska ostvarenja. Jelena Karleuša je konačno na MTV-u koji je kupio Saša Popović.

Maja Nikolić je pobednica SvemirSonga a na finalnoj večeri koje se održalo u prestonici Jupitera, pobednica je podelila utiske sa svima u svemiru. -Konačno sam pokazala kako se peva iz dubine želuca, i moja stilistkinja Lejdi Gaga je materijal donela sa Antarktika pa onaj kreator koji radi u fabrici šivaćih mašina a pljuvao me godinama neka vidi kako me hvale svi. Inače, moju pesmu “Sona Kiselina” napisao je moj dečko predsednik Austrije, koji je bio Bečki grof.”

U Srbiji i BiH se puno toga promenilo. Sada se zovu RIJALITI FEDERACIJA a Premijerka je Big MAMA! izmišljena ličnost koja se probila najčitanijim kolumnama sa obe strane Drine dok nisu sleteli Vanzemaljci. Ministar kulture je Mile Kitić, a menja ga Stoja jer su i Vanzemaljci digli ruke kada su videli da je sve veći broj kafana i splavova otvoren duž granične linije sa Evropskim Ujedinjenim Državama čije je glavno sedište u Amsterdamu u Sexy Shopu.

U narednom izdanju Vesti iz Budućnosti EKSKLUZIVNI INTERVJU sa Slobom Radanovićem koji je postao frizer i šiša Vanzemaljce. O njegovom patentu frizure pod nazivom Lonac svi portali u svemiru pišu!

Zvezde ne ljutite se, ovo su samo Vesti iz Budućnosti koje služe kao vrsta zabave i da vam još malo damo na značaju! 🙂 P.S Ako se i dalje ljutite, ovo je izmišljen tekst čija je svrha zabava i kreativnost bez da nekoga omalovaži!

Autor Vivstars.com FOTO promo,Instagram

Share

You may also like...

2 Responses

 1. Lorka says:

  Hhahahaa Sona Kiselina!

 2. Kosovka Devojka says:

  Vi ste najbolji portal . Pesma Sona Kiselina Maje Nikolic 😀

  6
  1