ŽENE KOJE SU NAJSKUPLJE PRODALE SVOJU NEVINOST (FOTO)

  • collage nevinost
  • ŽENE KOJE SU NAJSKUPLJE PRODALE SVOJU NEVINOST TOP 10 YouTube
  • ŽENE KOJE SU NAJSKUPLJE PRODALE SVOJU NEVINOST TOP 10 YouTube(1)
Share

Mnoge žene se hvale koliko su partnera promenile, i kao da se takmiče kada će što pre da izgube nevinost, a neke su to iskoristile na “pravi” način, i skupo prodale svoju NEVINOST!

Rumunka Alina Anesku je imala samo 18.godina kada je shvatila da će odlično profitirati kada je dala oglas da svoju “čednost” nudi za 14.900 dolara. Sada već davne 2009.godine ova Rumunka je rekla kako je želela na taj način da sama finansira svoje studije.

Ruskinja koja se imenom Šatonija predstavila početkom 2013.godine i to na jednom aukcijskom sajtu, opisala je sebe kao osobu koja obožava novac, a da jedino vredno što poseduje kod sebe je njena NEVINOST. Nepoznati ponuđač je preko sajta ponudio ovoj Ruskinji 28.000 dolara, i nakon toga je obrisala svoj profil i slike sa sajta. Ne zna se da li je ponudu prihvatila ili se predomislila.

Najskuplje je svoju nevinost prodala Amerikanka Natali Wolk nepoznatom biznismenu za skoro 3.miliona dolara. Ova 22.godišnjakinja je takođe ugasila svoju stranicu na aukcijskom sajtu i odbila sve ponude za rijaliti programe koji su joj tokom 2014 i 2015.godine nuđeni. A, i kako i ne bi ako je zaradila milione.

V!VSTARS portal FOTO screenshot

Share

You may also like...