VAŠ DEČKO JE KRETEN! OVO SU “SIMPTOMI” DA VAS VARA!

  • I-love-you-always
Share

Neke DEVOJKE i zaslužuju da ih dečko vara jer postaju tokom veze i prezahtevne. O SPONZORUŠAMA neki drugi put, a postoje ako niste znali i DEVOJKE koje vole srcem a ne debljinom nečijeg NOVČANIKA! Pazite se, neki muškarci ipak vole KUČKE iako to vi niste. Ali, simptome odmah PREPOZNAJTE!

Vi njemu poslednjih NEDELJU DANA prva šaljete poruku. Odgovara tek nakon dva,tri sata. To je prvi znak da je imao ORAL ali, pošto je još pod utiskom te neke klošarke, ONDA JE NERVOZNO ODGOVORIO na vašu poruku.

Nemate SEX već par dana. DOŠLO je i do toga i NIJE MOGAO DA DOŽIVI VRHUNAC. Prvi simtom da on već ima neku koja je zauzeta, ili nije zainteresovana za vezu sa njim, pa mu vi služite dok nju ne “odobrovolji” da ostavi dečka i bude sa njim. Ako kojim slučajem DOK DOŽIVLJAVA VRHUNAC ne gleda u vas i ne ljubi se, nego vas ČUPA ZA KOSU a,okreće glavu da vas ne gleda, to je znak da misli na nju i da će vas vrlo brzo šutnuti.

Nikada nemojte olako shvatati kada tokom veze, vaš dečko počne da vas smatra DRUGARICOM ili kako to oni vole da kažu PRIJATELJEM. Ne, prijatelj se ne je.e. Onda se ohladio od vas i postali ste mu potreba jer ne želi da vaš otkači. Za sad.

Vaš DEČKO se do sada ustručavao da kopa po nosu i da ispušta GASOVE pred vama, a sada to često radi u vašoj blizini! Gotovo je. Ostaviće vas, jer već ima drugu. Vi ste mu BUDILNIK da krene na vreme na posao, i da ne zakasni na dejt sa NOVOM DEVOJKOM.

Ništa vam drugo ne preostaje nego da nađete drugog DEČKA ili DEVOJKU! SREĆNO.

V!VSTARS portal FOTO promo

A.Arsenijević

Share

You may also like...