UPUTSTVO! Kako JAVNO OBRUKATI trendseterku i OBRISATI JOJ OBRVU!

  • obrva
Share

Novi MODNI TREŠ su krivudave obrve. Jedva smo se navikli na debele obrve koje više liče na logo Nike brenda sada nam Instagramuše i vajne šminkerke sa kursom od 2.dana gledanja tutorijala sa youtube savetuju da bi trebalo imati i ove vratolomije iznad očiju.

Ako ste u manjini i jedni od onih koji su sačuvali zdrav razum i imate lepe prirodno oblikovane obrve, evo saveta kako stati na put ovom modnom šundu i kako da javno obrukate trendseterku i obrišete joj obrvu pred svima!

Za početak se pojavite bez šminke u svom omiljenom kafiću, i sačekajte trendseterku. One najviše mrze “prirodne devojke” koje nemaju tonu kreča na licu i koje su bez bubuljica, jer one svoje moraju sakriti sa tri do četiri sloja kineskog Kylie Jenner pudera -pardon kreča.

Kada ste se udobno smestili, naručite Mineralnu vodu a trendeseterka će već naručiti neku splačinu od koktela koji su u ponudi. Čim vas odmeri i nakon što kraj sebe smesti Irskog terijera, kinesku torbu Gucci, kese iz terranove u kojima su ulošci i rezervne sandale vi joj dajte sledeću lekciju pred glavno “jelo”.

Za početak joj recite – Bubuljice i mitiseri se ne kriju krečnim puderima u tri sloja, nego se lice umiva, čisti vlažnim maramicama, i da se obavezno nanose dnevne i noćne neutralne kreme, i poseta dermatologu je jednom mesečno obavezna…

Pokažite joj da postoji i pinceta, i da se je ona od pamtiveka najbolji alat za negu i prosto rečeno fazoniranje obrva.

Pokažite joj i deset brojeva MODNOG BUKVARA Vogue-a (unazad), da je svetski hit oduvek bio prirodnost i da nijedan model nema ni veštačke trepavice ni obrve koje liče na šatorsko krilo.

Kada ste sve to uradili, mineralnu vodu koju ste naručili saspite joj po sred okrečene face jer će minerali obrisati i obrvu i kreč sa lica a i biće joj “učinkovitije” za upaljenu kožu i time ćete joj čak i pomoći. Nakon što se osvesti od hladnog (gazirano mineralnog) tuša, sama će shvatiti da MODNI idoli nisu samoprozvane blogerke,sakupljačice lajkova,starlete i rijaliti (mu)če(s)nice. 😉

JAVITE NAM KAKO STE PROŠLI SA PREOBRAĆANJEM INSTAGRAMUŠA ILI NAM POŠALJITE VIDEO SNIMAK na Instagramu i Facebook-u Vivstars.Official .. Srećno ! 😀

 

V!VSTARS portal FOTO promo

Share

You may also like...