TVOJA DEVOJKA JE KRETEN! OVO SU PRVI “SIMPTOMI” DA TE VARA!

  • XVM5781dfac-3cef-11e5-979e-3328ce46a7e0
Share

Mnogi muškarci VOLE “POGREŠNE DEVOJKE“, sve dok im one ne zabodu NOŽ U LEĐA! Nekada je LJUBAV toliko slepa da se prvi “simptomi” prevare i šut karte ne vide. Saznajte, da li vas vara i kako to da uočite!

Pored fer i korektnih devojaka, postoje i one koje se hrane “prevarama” i koje su odlične glumice u vezi. Ako ti devojka previše priča da te VOLI i da si joj nezamenljiv odmah znaj- Ljubav se pokazuje pogledom, DELIMA i požrtvovanjem . Ako od toga ništa ne poseduje a VOLI te rečima redovno odmah znaj da već kuje plan kako da te liferuje iz života, ili si joj još jedan SPONZOR da bi imala alibi za onog sa kim se SEX-a a ti joj služiš da plaćaš ručkove, benzin i garderobu!

Drugi znak da ti je NEVERNA je kada kaže da nema nijednu drugaricu i da si joj ti SVE! Žena -Ženi ne može nikada biti do kraja iskren prijatelj, pa da se ne bi jedna drugoj “izlajale” ili preotele lika, neverna žena ne voli žensko društvo.

Obrati POSEBNU PAŽNJU kada se viđa sa tobom. Ako su joj vikendi rezervisani za užu i širu rodbinu LAŽ! Ko te voli, ko voli da priča sa tobom i kome je SEX sa tobom neodoljiv, GLEDAĆE DA SVAKI VIKEND PROVEDE SA TOBOM.

Kada joj šalješ poruke a, ona ti odgovara sa OKKK, VAŽI I DOGOVORENO znaj da si samo jedan od onih koji je smaraju i da ima viši cilj sa tobom.

Ako je u krevetu u LEŽEĆEM POLOŽAJU i gleda u plafon i ne grebe te po leđima, znaj da imaš posla sa već OBRAĐENOM devojkom, ili je čeka još jedan kome će naplatiti Taxi nakon snošaja.

Znaš šta! Ne valja ni imati psihodeliju koja će smarati patetikom , ali ne valja ni imati LEDENU KRALJICU kraj sebe. Jer ko se Oženi zbog velikih grudi a nije obazriv, na kraju balade neće imati ni sitniš za male grudi! 😉 😀

autor V!VSTARS portal FOTO promo

Share

You may also like...