TOP 5. FILMOVA U KOJIMA SU PRAVE SCENE SEXA (FOTO)

  • collage FILMOVI
  • Top 5 Hottest Movie Scenes 2 YouTube(3)
  • Top 5 Hottest Movie Scenes 2 YouTube(4)
  • Top 5 Hottest Movie Scenes 2 YouTube(5)
  • Top 5 Hottest Movie Scenes 2 YouTube(6)
  • Top 5 Hottest Movie Scenes 2 YouTube(7)

Iako mnogi svetski glumci i glumice kažu kako za škakljive scene u filmovima koji su im doneli SVETSKU slavu imaju dublera ili dublerku za vrele scene sexa, u ovim filmovima je kako prenosi US WEEKLY nije “korišćen” dubler, zato su i ovi filmovi jedni od najgledanijih.

U ovoj romantičnoj DRAMI iz 2004. godine u režiji Nick-a Cassaventesa glavne uloge su poverene Nicholasu Sparksu i Jan Sardi. Ovaj film je osvojio i mnoge nagrade, između ostalih i MTV filmsku nagradu.

I, dan danas se na televizijama reprizira film DUH koji je u sam vrh kinematografije vinuo tada glumce početnike Patrika Svejzija i Demi Mur. Prema ugovoru koji su ovaj pokojni glumac imali i bivša žena Brusa Vilisa, je da se ne otkrivaju pikanterije tokom snimanja, a i da nisu koristili dublera u scenama sexa.

Sjajna Natali Portman koja je u svet filma kročila kao klinka u HIT OSTVARENJU Lein u filmu Black Swan ima stvarne scene vođenja ljubavi. Ovaj film je osvojio mnoge svetske filmske nagrade.

Kada je “otpisala” svoju karijeru u 32.godini Sharon Stone je dobila ponudu za Niske Strasti koje su od nje stvorile jednu od najvećih diva glumišta. Iako se Michael Douglas u to vreme lečio od “sexualne zavisnosti”, nije ih sprečilo da odigraju najeksplicitnije scene, po kojima je film i postao poznat. Iako je deceniju kasnije urađen nastavak ovok kultnog filma, nije dostigao uspeh svog PRVENCA!

Film FEMME FATALE iz 2002.godine je zauzeo prvu poziciju zbog još eksplicitnijih scena. Iako je film zaradio samo 16.miliona dolara, ovo “umetničko dela” Brajana De Palme u kom je glavna muška uloga poverena Antoniju Banderasu, biće upamćen po još vrelijim scenama, u kojima obiluje grupni, lezbijski sex.

V!VSTARS portal FOTO promo

You may also like...