SVI BI DA POSTANU POZNATI! JEDNO JE BITI POZNAT PO RIJALITIJU I SKIDANJU A USPEH JE BITI JAVNA LIČNOST PO KVALITETU! SANJA IZ “ZADRUGE” U SERIJI GLUMI “ELITNU PROSTITUTKU” A ZORANA STEFANOV …(FOTO,VIDEO)

  • collage ZZSTE
  • sanja-stankovic1-830x0
Share

Imamo utisak da su rijaliti programi dosadili i bogu narodu. Ali mnogim starletama,hostesama,kockarima i ostalom polu svetu je to jedina odskočna daska da se o njima priča. Kada već ne mogu da se ponose svojim poslovnim poduhvatima, ili da zarađuju od svog truda, dobro im dođe i otkrivanje intime ili zamaskiranje pravog zanimanja kojima se u biti i bave.

U Zadruzi boravi i izvesna Sanja koja se na početku “Zadruge”predstavila kao model.

Kako je u jednom tekstu Telegraf.rs objavio Sanja se pojavljuje kao “Elitna prostitutka” u seriji “Ubice mog oca” u drugoj sezoni na Top kanalu. U Zadruzi je gledamo kao devojku izvesne Matore koja se “proslavila”  u Parovima na Hepi Tv.

S druge strane Zorana Stefanov se pojavljuje u seriji “Šifra Despot” u ulozi pevačice.-

DRAGA DECO. NEMOJTE GLEDATI RIJALITI PROGRAME JER JE TO ŠTETNO ZA VAŠE ZDRAVLJE I BUDUĆNOST SAMOG ODRASTANJA I FORMIRANJA LIČNOSTI. AKO VEĆ GLEDATE OVE GLUPOSTI, NEKA VAM BUDU SAMO SMERNICA KAKVIH LJUDI DA SE KLONITE I DA VI NIKADA NE POSTANETE POPUT NJIH. POZNATI MOŽETE BITI I AKO ZAVRŠITE DRŽAVNI FAKULTET, ILI AKO I SA SREDNJIM OBRAZOVANJEM SAČUVATE DOSTOJANSTVO, PA SE KREATIVNO IZGRADITE KROZ MNOGE POSLOVE KOJI SE CENE…I,TAKO VREMENOM NAPREDUJETE! Vaš Vivstars.com

FOTO Instagram,top.tv

Share

You may also like...

3 Responses

  1. NADA MARKOV says:

    Vivstars imate najbolje kolumne, zanimljive tekstove i sarkazam koji leci monotoniju. Obozavam vas, i pozdravite Big Kevu legendu 😛 😛 😛

  2. Lorka says:

    Ono po čemu se zaista ovaj portal razlikuje od svih ostalih jeste to sto kroz šaljiv, zanimljiv, surovo iskren i šarmerski način edukuje mlade ljude a i one koji to vise nisu . U svakom slucaju svaka cast i samo tako nastavite!