STRASTI SE NE STIŠAVAJU! OVO SU RAZLOZI DA JE MAJA NIKOLIĆ TREBALA OTIĆI NA EUROSONG!

  • collage m nikolic
  • l4ik9kpTURBXy80NmE2NDg4NTFiOTg0ZWRjNDM0ZGRlNjg1ZTY1Yjk5Mi5wbmeRlALNBLAAwoGhMQI
Share

Izgleda da je ona zezancija zvana ZadrugoVizija bila teatralnija od Beovizije?

Da se ne lažemo, gledajući skoro sve izvođače na Beoviziji najjači utisak je bila pesma i stajling Maje Nikolić. Njena glasčina i po mnogima kičasti, ali ipak unikatni stajling ostavio je u drugi plan čak i pobednika koji iz našeg “običnog ugla posmatrača” zvuči kao da je pre za takmičenje za Etno Hit Godine nego za ESC i neki novi talas izgleda i muzike.

Zar nismo stavili tačku sa Lane Moje i Oro? Nismo izgleda, ali zato nas je Saška Janković “obradovala” crvenom bojom kose pa samo da joj se pridružila Zorica Bunclik ili Rada Manojlović utisak bi bio još upečatljiviji.

Svakako ko ne prati stranu scenu da podsetimo da je pevačica Kesha u istom modnom tripu kao i naša Saška, a i pesme im zvuče slično. Nakon nervnog sloma Kesha je napisala “Praying” koji je u Americi na prvom mestu svih top lista, a da li je Jankovićeva imala inspiraciju u ovoj “izvedbi” uporedite sami.

Evo i razloga zbog čega je trebala Maja Nikolić da predstavlja Srbiju na ESC-U –

Njena pesma je mešavine Madonine Human Nature, Lady Gagine Poker Face i mix refrena pesama od Sevdah Baby i Cece Slavković- (ako se sećate nje).

Imidz joj je vanvremenski da bi joj i umetnica Marina Abramović rekla Go Go MAJO!

Zar nije i već pomenuta Lady Gaga imala slične modne akrobacije kao i naša Maja na Super Bowlu prošle godine?

Smejali su se i Verki Serduchki 2007. godine na ESC pa samo što nije pobedila Marijinu Molitvu iste godine, ali je zato pesma i spot imala premijeru i na MTV-u.

Majo, ne predaj se. Sledeće godine opet te očekujemo, jer će se Jk možda opet premišljati oko učešća na Beovizij!

copyright Vivstars.com FOTO Instagram,promo Esc

Share

You may also like...