STARLETE NE ZANOSITE SE DA JE KIM KARDAŠIJAN POSTALA MILIONERKA PREKO PO***A I RIJALITIJA! OVO JE NJENA “JAVNA TAJNA!”

  • kim-kardashian-getty-getty-011116
Share

Prošlo je već JEDANAEST godina otkako se prvi put počeo prikazivati show Keeping Up With The Kardashians, a od tada interes za članovima njihove PORODICE ne jenjava.

Bogatstvo Kardašijan familije ima mnogo raznovrsnije izvore nego što se misli. Većina smatra da je početak bogatstva slavni video snimak Kim Kardašijan, dok ostali misle da je u pitanju neverovatna ambicija mame Kris Džener. Ali Kim njene sestre i brat su veliku količinu novca nasledili od pokojnog oca koji je bio jedan od najboljih Advokata u Sjedinjenim državama. I da joj sada otkažu svi medijski sponzori ona je od rođena bogata, pa će se naše starlete sada i razočarati koje na Instagramu reklamiraju online krpice od 20.tak eura ili koje ulaze po raznim rijaliti formatima i brukaju se bez honorara, a sve da bi povećale kombinacije kod mušterija za 50.evrića više… Smrc. Zvezda je rođena BOGATA!

MOOD FOREVER! 😝

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kada se priča o porodici Kardashian, uvek se spominje njihova majka Kris, koju ćerke zovu mamager, jer drži sve konce u svojim rukama kad je reč o osmišljavanju njihove karijere. No, retko ko spominje Roberta Kardashiana, koji je bio poznat mnogo pre svoje supruge i ćerki. Robert Kardashian je bio američki advokat, poznat po odbrani O.J. Simpsona 1995.godine tokom suđenja za ubistvo. Simpsonu se sudilo za ubistvo bivše supruge Nicole Brown Simpson i njenog prijatelja Ronalda Goldmana. Oslobađajuća presuda u tom „suđenju VEKA“ kako je nazivano, šokirala je Ameriku. Simpsonu je posle presuđeno u građanskoj parnici da porodici Goldman isplati 33,5 miliona dolara odštete, što on po tvrdnjama oštećenih nikada nije učinio.Robert Kardashian je umro 2003.godine i prema pisanju Američke štampe,Kim i ostatak familije su nasledili desetine miliona dolara.

KAKO JE SVE POČELO 

Rijaliti o Kardašianima je bio gledan sam po sebi. Ali, kada je 2007. procureo snimak seksa, Kris je bila zapaljena, slomljena, tužna. Krajnje nespremna za situaciju u kojoj se našla.

– Čovek ili rešava problem ili pravi još veći problem. Odlučila sam da popravim stvari. To je moj posao i kao majke, ali podjednako i kao menadžera. Zaključana u svojoj sobi sam plakala, ali kada sam izašlana ulicu bila sam ponosna – ispričala je.

Angažovala je stručnjake i posle nekoliko nedelja kompanija “Vivid” je morala da plati Kim pet miliona dolara. Ta traka postala je najprodavaniji proizdvod ove američke firme za prethodnih deset godina.

Usledile su mnogobrojne poslovne ponude, sestre su objavil eknjigu “Poverljivo: Kardashian”, njihov rijaliti se emituje na kanalu”E Entertainment”, a tokom pete sezone prosečna gledanost je 3,5 miliona.

Vivstars.com FOTO Instagram,promo

Share

You may also like...