SAŠA POPOVIĆ JOJ JE DAO NEKOLIKO ŠANSI! Ana Sević se ovako “PROSLAVILA!” (VIDEO)

  • collage ana shevic
  • ana-i-darko
Share

Iako do sada nije postala muzička zvezda Ana Sević je shvatila da je u Srbiji dobro da se postane i javna ličnost na osnovu tabloidnih naslova, ali je ovako izgledao njen “trnovit put” od takmičarke u Zvezdama Granda sezona 2010-2011. do poznate žene kolege pevača sa kojim se čas razvodi a čas ne, pa ni mnogi mediji nisu sigurni da li je sa njihovim brakom sve ok.

Ova Užičanka se prvi put na velikoj sceni Granda našla 2010.godine i nije skrenula pažnju na sebe iako je imala zadovoljavajuće vokalne sposobnosti. Došla je samo do sedmog kruga takmičenja i nije uspela da potpiše ugovor za Grand. Ali je tada Saša Popović napravio presedan jer je verovatno video da joj leži držanje mikrofona, pa je Sevićku angažovao da bude naredne godine voditeljka i to u duetu sa sada već zaboravljenim Milanom Mitrovićem.

Tokom narednih godina trudila se da pored braka sa Darkom Lazićem postane poznata zvezda pa je objavila nekoliko singlova i snimila spotove, ali jedino što je danas učinila sa karijerom je da je poznato lice tabloida. I to je je neki uspeh. Ovako je izgledala Sevićka na početku pevačke “karijere.”

Vivstars.com FOTO screenshot,Instagram,promo

Share

You may also like...