SA VODITELJKOM BOJANOM LAZIĆ NA TI! “TRI NAJVEĆA ZAVODNIKA SU HARIZMA,INTELIGENCIJA I OBRAZOVANJE!”

Share

Jedno od najlepših domaćih TV LICA je Bojana Lazić koja je dugo u novinarskom i voditeljskom poslu. Par godina unazad je gledamo na GRAND televiziji a lepa voditeljka za V!VSTARS kaže da uživa u svim životnim sitnicama i otkriva da je imala i promašaje kojih se ne stidi…

JEDNO OD NAJČEŠĆIH PITANJA JE DA LI JE LEPOJ ŽENI TEŠKO DA SE “DOKAŽE” NA JAVNOJ SCENI. DA LI SE IPAK SLAŽEŠ SA JEDNIM CITATOM DA  LEPOTA I PAMET IDU ZAJEDNU?

-Televizijski posao zahteva i PRIJATAN IZGLED, harizmu, inteligenciju i naravno obrazovanje. A, jedna od najstarijih i najčešćih predrasuda je da su lepi ljudi, posebno lepe žene, manje inteligentne od ostalih. Iako je lepota stvar ukusa, nekako se lepotice uvek nađu na udaru kritike. Ja se uvek trudim da budem informisana i spremna za INTERVJUE za svoje goste i da pokažem svoje druge kvalitete. 🙂

PREPOZNATLJIVA SI KAO PLAVUŠA. DA LI BI MENJALA BOJU KOSE I JESI LI IMALA NEKE MODNE PROMAŠAJE, IAKO SI UVEK ODLIČNO STILIZOVANA?

-Bila sam CRNOKOSA i crvenokosa i mislila sam da je to odličan spoj.sa mojim PLAVIM očima. Međutim, to su bili moji najveći modni promašaji. Najlepše se osećam kao plavuša i čini mi se da mi ta boja i najbolje pristaje.

SADA NISI ZA MODNO EKSPERIMENTISANJE?

Kao mlađa sam više volela da eksperimentišem kada je reč o fizičkom izgledu i nekako se više opterećivala. Sada znam šta mi najbolje stoji i držim se toga. 🙂

KOJA JE TVOJA SAVRŠENA MODNA KOMBINACIJA I U ČEMU SE NAJPRIJATNIJE OSEĆAŠ? PRATIŠ LI “SLEPO” MODNE TRENDOVE ILI NE?

-Pratim i volim da budem MODERNA! Ali, naravno ne po svaku cenu. Oblačim samo ono što mi stoji i u čemu se lepo osećam. Omiljeni komadi garderobe su mi “visok-struk farmerke”, bela majica i dobre patike…kada govorimo o DNEVNIM kombinacijama. A za večernje varijante uvek odaberem dobru usku jednostavnu JEDNOBOJNU haljinu.

RADIŠ NA GRAND TV JAKO GLEDANU EMISIJU. DA LI JE BILO GOSTIJU OD KOJIH SI PUNO OČEKIVALA A RAZOČARALI SU TE I DA LI TE JE NEKO BAŠ PRIJATNO IZNENADIO?

-Grand magazin je kolažnog karaktera, i ugostila sam mnoge političare, pevače, sportiste,glumce. I kroz moje televizijsko iskustvo potvrdilo se da što je VEĆA ZVEZDA -VEĆI JE I PROFESIONALAC! Uglavnom razočaraju instant zvezde koje su postale popularne za kratak period nepoštujući tuđe vreme. Kada je čovek ostvaren,obrazovan i vaspitan sa njim nikada nećeš doživeti neprijatnu situaciju.

KAKVA JE BOJANA PRIVATNO?

-Svi koji me poznaju, znaju da sam jako pozitivna i VEDRA OSOBA! Veliki borac i jako pravedna. Volim da izlazim, volim muziku i KAFANU i pravi sam veseljak. Šopingujem kao i svaka žena, ali od kako imam sina Mateu, više volim njemu da kupim i njega da iznenadim.

V!VSTARS portal FOTO Privatna arhiva promo

A.Arsenijević V!media

Share

You may also like...