RAZOTKRIVANJE! JEDAN OBIČAN DAN SA “POPULARNOM” BEOGRADSKOM INSTAGRAMUŠOM!

  • 11-7
  • 12797796_489162727933519_467776773_n
Share

Verovatno se mnogi pitaju kako provodi dan POPULARNA INSTAGRAMUŠA kada ne slika porcije Cezar salate u omiljenom restoranu, šta radi kada nije u teretani i kakva je zaista bez šminke i da li se nekada vozila Gradskim prevozom … Evo sada ćete saznati!

Popularna Instagramuša ustaje ranim jutrom oko 07. iako je legla pre sat vremena došavši sa omiljenog prestižnog splava, jer mora proveriti koliko je novih “lažnih” pratilaca dobila za 20.evra koje joj je It stučnjak Milence iz Blokova “sredio” nakon što mu je obećala da će mu nabaciti drugaricu koja je iz Donjeg Vaginova postala “vodeća” na Instagramu.

Oko podneva Instagramuša već smišlja koju će pozu zauzeti u iznajmljenom stanu na Julinom brdu a, da izgleda kao da je na Dedinju. Prvo stavlja na lice prvi sloj pudera, pa onda korektor a neopranu kosu suši fenom i kreće prvi SELFIE iz kreveta, ispod kog će napisati BEZ FILTERA, BEZ ŠMINKE (no filter,no make up).

Kada je objavljena ta fotka, na terasi će uraditi još jedan SELFIE a, da se ne bi videla pozadina kraja gde obitava, Instagramuša će se tagovati da je na Dedinju i ubaciti još jednu sliku u tom kolažu kada se “onomad” slikala ispred kapije svoje drugarice hostese koja živi u Marinkovoj bari. Ali, bože moj velika je kapija pa izgleda skupo…

Kada se najede paštete i kavurme i ostavi da se hladi za ručak sarma koju joj je majka poslala vozom iz Donjeg Vaginova, naredni SELFIE će uraditi sa Kutijom žitarica i napisati ispod fotke ONLY GOOD VIBES ili Ovako se DAN POČINJE UZ ZDRAVU HRANU!

Nakon toga zove Taxi službu sa najboljim vozilom da je od Julinog brda odveze tri ulice do prvog stajališta za Gradski prevoz. Kada se smesti udobno u Taxi- vozilo, SELFIE nosi naziv SAMO TAJ RAD, BRRRRM XO XO XO ili AH, KAKO ON VOZI BRZO #myloveandme . Dok čeka prvi autobus do CENTRA GRADA obično se taguje da je na ADI kako pije koktel, a sliku koktela “mazne” od nekog drugog sa Instagrama i “potpiše” kao svoju sliku.

Dok sedi i briše znoj sa čela od zagušljivog busa, Instagramuša ulazi i na Facebook i piše prvi status koji screenshotuje i za Instagram … Obično pljuje “došljake”,seljake”i sve one koji su ustvari poput nje, a sebe postavlja na tron kao Rođenu Beograđanku. Nakon što ode na dve,tri kombinacije kod oženjenog Pere, penzionera Stojadina i polu političara Dragančeta Mazgu, ona žuri do prvog salona kod frizera Prcoja koji je do juče u Batajnici radio penzionerkama Min Val pa dogurao da Instagramušama radi ekstenzije. Kada joj prikači plastičnu kosu, junakinja društvenih mreža zove drugarice koje po običaju pljuje ali, zatrebaju za slikanje u Skadarliji.

Kada su se smestile u popularnoj Skadarliji, menadzer im nabacuje prve likove kojima će praviti društvo i za to dobiti gratis klopu. Sledi slikanje sa kokoškama, salatama i slanicima. Onda pre objavljivanja na Instagram obavezno još par fotkica iz klonje i velikog ogledala…

Mislili ste da je lako biti Beogradska Instagramuša varate se … Jer treba sad stići do Julinog brda opet i upaliti laptop da se ispeglaju lice od rošavosti, smanji nos i kvrgice i doda se tanak struk , pa sve to opet na Instagram …

Ponoć je i vreme je za splavove, jer Arapi ne mogu da čekaju, jer ko će noćas biti meta da se na produženi vikend ode do Dubaia. Jer ako nisi otišla u Dubai kako možeš biti popularna Insta riba?!

autor V!VSTARS portal FOTO promo

Share

You may also like...