PREVARE MOJE ŽENE! “Dvostruki ŽIVOT moje princeze SA OPERISANIM NOSEM.”

  • KOLUMNA ISPOVEST 2
Share

Novac mi je oduvek bio samo sredstvo kojim sam mogao da pomognem svim dragim ljudima koji su me okruživali. Nikada ga nisam trošio na sebe niti mi je bio sredstvo za neki cilj…Sve dok nisam upoznao sada već moju bivšu suprugu!

Moja porodica je uvek bila pri stavu da ja moram kao bogati naslednik da imam lepu i zgodnu ženu, ako već ne želim da mi oni biraju verenicu a posle suprugu. Zabavljao sam se dugo sa jednom našom poznatom folk zvezdom koja me je tretirala kao master karticu. Bila je ona fina, ali ja koji obožavam da ugađam ženama i da vodim ljubav sa njima, postao sam kao neka aseksualna biljka pored folk zvezde. Njoj je bilo bitno da joj pozajmljujem novac kada nema nastupe, a kada sam tražio da imamo odnose ona je nalazila srceparajuće razloge, kao što su i njene pesme. Dok je snimala jedan od spotova, zvala je mene da budem prisutan a ja sam ugledao tada moju princezu, koju sa ove razdaljine smatram vešticom. Ali šta će čovek kada se zaljubi u sve što ima dve silikonske si*e i dobra usta za pu***e. Ruku na srce, tada nije imala ni usne kao ni nos koji sam joj sredio već u prvoj polovini zabavljanja.

Kada sam prišao Taši da se upoznamo oduvala me je misleći da vučem kablove kamermanu, ali kada je moja “drugarica” rekla da sam bogati frend Taša je kao napaljena pogledala u mene i izustila dobro se sećam -Bože, kako je svet mali. Ja sam htela da ti se javim ali rekoh sebi možda si u braku a ja u tuđe ne diram. “Tuđe nije dirala, ali je volela svaki pozamašan novčanik.”

Izlazili smo redovno i ja sam je vodio na sva moja poslovna putovanja. Plaćao sam joj najskuplje kastinge širom sveta, a da nije mogla ni da uradi reviju nekog od dizajnera. Ove domaće ne računam, njih kupim za ručak ili reklamu na televizijama kojima radim marketing. Taša je, htela da ima dobru reklamu u javnosti preko mene, i tu emocija sa njene strane nije bilo.

Imali smo se* tek nakon mesec dana zabavljanja. Uvek sam voleo da žena bude maksimalno zadovoljena u krevetu. Nisam perverzan, ali volim da slušam i da nežno vodim igru. Ona kao da se gadila mene, tek sada shvatam, dok u Italiji nismo popili malo više, i onda je ona tražila od mene da je šamaram dok mi pu*i. Ja mogu da te samo ljubim a ti meni radi šta želiš. “Ne kretenčino, hoću da me lemaš jer tako su moji jeba*i radili, a ja im punila grlo koliko sam svr*avala, kapiraš? -Idi lepotice da spavaš pa ćemo mi sutra pričati…

Voleo sam je i ovo smo zaboravili, a ona se nakon nekog vremena pravdala da je izmislila bivše momke i da je bila nevina sve dok se nije samozadovoljavala pa se “probila”. I, ja sam to poverovao. Dzaba meni sve škole sveta, akda me život nije nićemu naučio pre nje, pre susreta sa tom manipulatorkom.

Dva stana u Beogradu i Novom Sadu sam prepiosao na nju, imala je i moje automobile i uvek “otvorenu karticu” koja bi joj se našla u situaciji kada sam ja van zemlje. Hteo sam da je iznadim ranije, jer mi je dok sam boravio poslovno u Minhenu, tražila parfem u pozlaćenoj kutijici pa sam preko nekih veza preko uspeo da nabavim to limitirano izdanje i dođem dan ranije…

Taša, princezice moja… -Nemoj ulaziti, ne nikako… Čuo se glas iz naše spavaće sobe. Video sam golog muškarca, i to našeg poznatog fudbalera koga sam hvalio kod svih poslovnih saradnika, a njegovoj verenici sam pomogao oko karijere u Americi. Moja žena, moja voljena žena je crvena u licu i vide joj se masnice, za koje mi je ranije pričala da su povrede sa treninga jer obožava neki “bodi pamp” ili kako god da se to zove. A, vidim i ko je šamara!

“Samo da znaš, da ako me ostaviš ja ću tebe optužiti za nasilje i imamo dvoje dece koje ću ti ja odvesti da ih kao nasilnik nikada ne vidiš.” -Važi draga, ali zaboravio sam da isključim snimanje na telefonu…

Kao galantni dzentlmen koji je uvek poštovao žene ja sam Taši ostavio sve poklone, stan,garderobu i još sam dao dva automobila. Neka se nađe nekom novom mučeniku koga bude ucenivala. Da nisam ispao konjina kako sebe kritikujem, i da sa ovom nisam imao klince, sada bih je ostavio i bez toga, da kao pre par godina snima spotove od pedesetak evra.

Subotom i Nedeljom NOVE KOLUMNE “Prevare MOG MUŽA” I “PREVARE moje žene.”

copyright Vivstars.com

Share

You may also like...

2 Responses

  1. Dingo says:

    Opasni ste. 😃 ko vam je bio inspiracija za ovaj full tekst? Da pogadjam 😄 ?