PREPOZNAJ U SEBI FATALNU OSOBU! ILI JESI ILI NISI ZAVODNICA KOJA MAMI UZDAHE OBA POLA

  • couple-731890_960_720
Share

Šta je FATALNOST i kako je PREPOZNATI?

Kod nas se za Fatalane osobe vezuju “preljubnice” ili estradnjakuše koje su poznate po tome što su nepoznate. Ali, fatalnost je stil života kako je nekada govorila Elizabet Tejlor.

Fatalna žena ili muškarac nikada neće prevariti partnera-partnerku, nego im je glavno oružje FLERT kojim kalkulišu radi dobre zabave, ali uvek se vraćaju u krilo onoga koga i VOLE, poštuju i ko im je predmet obožavanja.

Fatalna osoba je ona koja zna i ume da vodi MENTALNU igru, koja je jednostavna a i jako dominantna u društvu,vezi ili međuljudskim odnosima.

Kod nas se za Fatalne osobe vezuju estradne pevačice, ili neke starlete koje su “preljubom”, video snimcima ili nediskretnim porukama dovele u nepravedan položaj nekoga sa kim dele krevet ili kreditnu karticu. Takve osobe nemaju ni F od fatalnosti. Grabljivica i Fatalna ne idu zajedno. Pomenuta Elizabet Tejlor se tokom života više puta udavala i razvodila za istog čoveka. Ričard Barton je bio njena požuda i pokretač. Nikada ga nije prevarila, a kada su je pitali zbog čega su se igrali mačke i miša, odgovorila je da zajedno nisu mogli a ni jedno bez drugog.

Glavni zaključak je da FATALNA osoba voli da flertuje sa drugima, ne da bi prevarila partnera ili da bi mu “navukla rogove”, nego da bi spoznala, da drugi poput njega ne postoje, i da će se uvek njemu vratiti… Ili kao prijateljica,ljubavnica,žena ili drug!

V!VSTARS portal FOTO pixabay

 

Share

You may also like...