PREDVIĐAJU IM KRAH BRAKA, A ONI IZNENADILI JAVNOST SLIKOM KOJA IMA “SKRIVENU PORUKU”!?

Share

Dok na skoro svim portalima i dnevnoj štampi čitamo o regionalnoj sapunici Kojić-Vučković-Popović, i dok razni astrolozi i vidovnjaci na nedeljnom nivou prave natalna karte koliko će trajati brak Severine i Igora iliti Kebinog sina kako ga oslovljava većina, pevačica je samo jednom slikom opet uzburkala medijsko more.

Naime i pored naslovnica u kojima je naznačeno da se Severinin bivši muž protivi da se slike maloletnog Aleksandra objavljuju javno Severina i Igor opet izazivaju pažnju javnosti fotkom iz Pariza.

❤️ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Podsećanja radi Seve i Igora upoznao je zajednički prijatelj posle njenog koncerta u Sava centru. Varnice između njih dvoje sevnule su na prvi pogled i odmah su počeli da se zabavljaju. Ljubav na daljinu održavaju tako što su putem društvenih mreža u kontaktu po ceo dan, a svaki slobodan trenutak koriste i da se vide. Njih dvoje su se videli i u nedelju uveče kada je Severina doputovala iz Kanade. On je odmah otišao u Zagreb, gde su u jednom restoranu obeležili njen 43. rođendan – priča dobro upućeni izvor blizak novopečenom paru.

Ove navode je potvrdila i Vučkovićeva, koja je za magazin “Story otkrila da, bez obzira na razliku od 15 godina, nikad nije bila srećnija u ljubavi.

– Zaljubljena sam do ušiju, čini mi se da traje ceo život – priznala je pevačica tada u ekskluzivnom intervjuu.

V!VSTARS portal FOTO Instagram

Share

You may also like...