PRE STANIJE I MIMI ORO! OVO JE BILA PRVA “PRAVA” STARLETA! Tragičan kraj Ane Nikol Smit (FOTO)

Share

En Nikol Smit rođena je 1967. godine kao Viki Lin Hogan. Najveću popularnost je stekla kao promo model Guess-a a kasnije slikajući se za Plejboj postala je prepoznatljiva širom sveta. Njen izbor muškaraca i izbor poroka su bili pogubni i daleko od Holuvudske bajke.

Iako je u svetu modelinga bila drugačija zbog bujnih prirodnih grudi i oblina nije bila često angažovana, a najviše je u nju “ulagao” Hju Hefner kome je bila zanimljiva zbog izgleda Merilin Monro. U pojedinim filmovima su koristili njen lik, da bi ismevali plavuše a takođe je bila zapažena i u pojavljivanju spotova pop zvezda. Ostao je upamćen njen spot sa Brajanom Ferijem koji su mnogi okarakterisali “kao njenu najbolju ulogu u karijeri”.

Nikol je privukla medijsku pažnju kada se udala za 89 godišnjeg naftnog tajkuna Dž. Hauarda Maršala. Zbog braka sa Maršalom dobila je nadimak  “kopačice zlata” koja se udala iz čiste koristi, jer šta bi devojka poput njen radila sa toliko starijim muškarcem.

En i Maršal upoznali su se 1991. godine u jednom striptiz klubu, a zatim su počeli da se zabavljaju. Maršal ju je obasipao skupim poklonima i živela je na visokoj nozi sve do njegove smrti.

Nakon Maršalove smrti započelo još jedno mračno razdoblje u njenom životu u kojem se starleta borila sa zavisnoštu od droge i raznim neuspesima. Kada je Maršal preminuo započela je pravna bitka oko njegovog nasledstva, jer Ana nije potpisala predbračni ugovor. Maršalovi sinovi iz prethodnih brakova nisu dozvolili starleti da uživa u bogatstvu njihovog oca.

Iako se zvanično zbog navodnog pritiska medija slavna starleta predozirala i preminula u 39.toj godini života, postoje i teorije zavere da je ubijene zbog ogromnog nasledstva. Inače pre njene tragične smrti, njen stariji sin je takođe preminuo pod čudnim okolnostima. Iza nje je ostala velika svota novca i njena ćerka koja je televizijska senzacija, jer je svoj prvi rijaliti show “dobila” sa samo 5.godina. Mnogi kažu da jako liči svoju majku, i Guess je angažovao za dečiju kolekciju. POGLEDAJTE U VIDEU.

2013. godine je snimljen i dokumentarni film o životu najpoznatije Starlete koji je doživeo i kritike i veliku gledanost u Americi.

V!VSTARS portal FOTO promo google

Share

You may also like...