POZNATE I USPEŠNE ALI, NISU ŽELELE DA POSTANU MAJKE! (FOTO) (VIDEO)

Share

Iako mnoge javne ličnosti kod nas i u svetu stalno ističu da je za sreću potreban novac i deca, ima i onih koji su javno progovorili o tome da nisu nikada želeli da se ostvare u ulozi roditelja, i bez bojazni šta će javnost reći, ove zvezde su otkrile da je za sreću potrebno ono što sami odabaremo da je najbolje za nas.

Prema istraživanjima Radar online, žene koje su javno priznale da ne žele da se ostvare u ulozi majke su saglasne, da je bolje biti iskren prema sebi i “svetu” i, da je sebičnije da žena “iskoristi” muškarca samo da bi dokazala ili pokazala trofej.

Glumica Renee Zellweger je izjavila da u životu nikada ništa nije planirala. Da živi za trenutak, da je prošlost ne zanima a budućnost je suviše daleko za nju, pa tim povodom je ni majčinstvo “ne zanima”.

Zvezda serije “Sex i Grad” KiM Cattrall važi za glumicu kojoj su tridesete donele slavu i bogastvo. Ali, je ona izjavila za E online, da život počinje od četrdesete i da je sama sebi dovoljna za sve što je “očekuje” i , da nikada nije niti će biti spremna za majčinstvo.

Najveća Jugoslovenska POP Ikona Josipa Lisac je izjavila da je to bi njen izbor da ne bude majka. “Suprug i ja smo bili mnogo vezani i nije nikako bilo mesta za treću osobu”. O, toj temi je govorila i na hrvatskom Javnom servisu. Pogledaj VIDEO

Oprah Winfrey “najgledanija” svetska voditeljka , iako ima najodgovorniju poziciju u svetu show biza, izjavila je da nije htela postati majka jer je to za nju “prevelika odgovornost“.

Holivudska glumica Helen Mirren je skoro izjavila da se “Ne kajem se, previše sam i uvek sam cenila svoju slobodu”

V!VSTARS portal FOTO promo google

A.Arsenijević V!online

Share

You may also like...