POCKETAPP.tv Tamara Milutinović OTKRILA PREVIŠE u emisiji Marije Lazić! “Ne znam da li bih mogla sa STARIJIM MUŠKARCEM moj mi je podrška”

  • collage mlazic
  • collage marija 2
Share

Iako su mediji pokušavali da izvuku bilo šta škakljivo iz života popularne pevačice Tamare Milutinović, ona je uvek skromno odgovarala da nije skandalozna osoba, da joj je najvažnije što njena pesma ima preko 15.miliona pregleda, ali se i o toj brojci na jutjubu dotakla kod atraktivne Marije Lazić u popularnom GossApp-u (POCKETAPP.TV), a u opuštenom razgovoru sa voditeljkom progovorila je i o svojoj nekadašnjoj koleginici iz grupe Đavolice -Teodori Dzehverović.

Lepoj pevačici je bilo postavljeno pitanje da li bi nastupila sledeće godine na Beoviziji, ali je otkrila i jednu poslovnu tajnu da je pod ugovorom sa Grandom i da se oko toga pita Saša Popović…

U okviru ove viskobudzetne Celebrity emisije gost je bio i autor našeg portala. Emisija se emituje na svim kontinentima širom sveta, a na vama je da samo preuzmete aplikaciju bilo za IOS ili Android na Pocketapp.tv potpuno besplatno. (pogledaj link ispod.)

https://pocketapp.tv/video/49

copyright Vivstars.com FOTO promo

Share

You may also like...