PEVAČICA HTELA SILIKONSKE USNE PA DOBILA TEŠKU INFEKCIJU! Budite UMERENI da ne bi ličili na PAVIJANA!

  • collage PAVIJAN
  • profimedia-0359688992
  • profimedia-0359688998
  • profimedia-0359689011
Share

Kod nas vlada trend da ako mnoge svetske zvezde ubrizgavaju “silikon” bilo da su grudi,zadnjica ili usne u pitanju, to se mora prekopirati. A flavno pravilo je biti umeren u svemu. Koliko naših devojaka ima “pavijanske” usne i da većina liči na Tajlandske transvestite, a posledica ovog “trenda” je katastrofalna.

Pop pevačica iz Velike Britanije, Saysha Williams (23), zadobila je bolne i gnojne rane po licu nakon što je bila na proceduri povećanja usana. To je učinila jer je bila nezadovoljna njihovim izgledom, no završila je s natečenim usnama i gnojnim mehurićima, te sada upozorava ostale kako im se ne bi dogodilo isto što i njoj.

Grozan osip počeo je da se  širi njenim licem, a lekari su joj dijagnostikovali Impetigo, odnosno gnojnu bakterijsku infekciju površinskog sloja kože.

Williams veruje kako je infekcija posledica nedostatka higijene u kozmetičkom salonu gde su joj u septembru 2016. stavljali filere (ne napominje koje vrste). – Rekli su mi da će mi usnice nateći na nekoliko dana, a kasnije te večeri još sam osećala utrnulost od procedure. Malo sam pretraživala po internetu da vidim je li to normalno, no već mi se dotad trebao vratiti osećaj u njima. Idućeg dana probudila sam se s ljubičastim usnama i belim mehurićem ispod nosa koji je s vremenom postajao sve veći i bolniji, a oko usta i nosa pojavile su se kraste. 

Infekcija je postala sve gora, a gnojni mehurići raširili su se po licu. I u njenim ustima pojavili su se bolni čirevi zbog čega je prestala da jede.

– Izgledala sam kao gušter, a bol je bila neizdrživa. Na kraju sam pozvala hitnu i odvezli su me u bolnicu. Rekli su mi da sam dobila tešku bakterijsku infekciju te da mi se upalilo i grlo. Dali su mi jake antibiotike i kortikosteroidnu kremu i tablete protiv bolova. Da bar nikad nisam išla povećati usne, sad kad pogledam unatrag, bile su sasvim u redu.

– Podlegla sam pritisku društvenih mreža i slavnih osoba zbog kojih osećamo da moramo napraviti drastične promene na našem telu – kazala je.

Infekcija se povukla a ožiljci na licu su ostali.

– Ožiljci na gornjoj usnici će ostati tu do kraja mog života i sad mi je teško staviti karmin. Trebalo je tri nedelje da zarastu, no više nikad neće biti iste.

– Ljudi ignorišu upozorenja, ali kad vide moje fotografije barem će promisliti dva puta. Nemojte raditi nešto samo zato što je trendi. Ovo celo iskustvo naučilo me da volim sebe i sada sam puno samopouzdanija i srećnija sa svojim izgledom – zaključila je.

copyright Vivstars.com FOTO profimedia,catersnews izvor jutarnji.hr

Share

You may also like...