OVO SU OSOBINE NAJBOLJIH LJUDI! Čuvajte POŽRTVOVANE ljude kraj sebe!

  • good-friends-having-a-heart-to-heart-talk-out-on-a-park-bench
Share

U sadašnje vreme brzog života i online “prijateljstva” malo je onih koji mogu da se pohvale da imaju,poznaju pravog PRIJATELJA. Ako ste srećnik da pored sebe imate POŽRTVOVANU osobu onda kao da ste osvojili PREMIJU na Lotou. Ovo su karakteristike odanih i pravih prijatelja!

Požrtvovana osoba se prepoznaje ako vam se ne “ulaguje” nego vam uvek kaže ono što misli i što smatra da je dobro za vas, bez preterane glume nego najčešće uz mnogo brige za vas, što neki mogu krivo protumačiti kao mešanje u život. Odani ljudi će se radovati vašoj sreći,uspehu i svemu što radite.

Jedna od karakteristika pravih PRIJATELJA je i srčanost. Osoba koja je uz vas samo kada imate materijalnih sredstava i kada ste vi raspoloženi nije vam odana. Odanost se ogleda u tome da je uz vas kada vam je teško, kada ste nervozni, pa čak i kada se vi rečima istresete na nekoga ko vam to neće nikada zameriti.

Ne postoje prepreke,loše vreme i situacija za POŽRTVOVANU osobu. Ona će vam u svakom trenutku pokazati da vas poštuje tako što će vas čekati i kada kasnite, i kada je SLAŽETE ona će vam oprostiti…

Požrtvovana osoba je uvek ZAHVALNA pa čak i na sitnicama. Pažljivost ih takođe krasi, pa im ne zamerite ako su sitničavi i žele do detalja da vas odobrovolje, oraspolože ili skrenu pažnju na nešto što će vama pomoći.

V!VSTARS portal FOTO promo google

Share

You may also like...