OVO MODA? PEVAČICA KOJA KAO DA NA SEBI IMA FOLIJU ZA PREDJELO,BLOGERKA U IZDANJU GASTARBEJTERSKE MATURE I DVE ŠOK FOTOGRAFIJE KAO SA KASTINGA HORROR FILMA “I BRDA IMAJU OČI”

 • collage modne katastrofe
 • katastrofa1
 • katastrofa 3
 • collage katastrofa 4
 • katastrofa 2

“Modne Katastrofe iz ugla običnog posmatrača!”

Čuvena filmska diva Elizabet Tejlor je sredinom sedamdesetih godina prošlog veka za magazin Time izjavila da je Stil ono sa čim se rodiš i da garderoba ne igra neku bitnu ulogu. “Žena i sa običnim dzakom na sebi može biti izazovna, ako taj dzak namesti po meri oblina.” Kod nas je to malo drugačije, ali ukusi su različiti. Zar ne!?

Devedesetih je ovaj fazon za pevačice početnice bio odskočna daska za surfovanje turbo folkom! Ako ikada Gotije otvori fabriku teksasa u Novom Pazaru cenimo da bi ova bivša pevačica grupe “Luna” bila sjajn promoter istog u kampanji Not or Hot?

Drage zvezde i zvezdice. Jedna je Lady GaGa koja je uspela da spoji Horror styling sa pevačkom karijerom i ne zanosite se da ste unikatne i da se ovakvim Illuminati al za malo izgledom postaje preko noći poznat. Možda je ovo i cool, ali za kasting nekog filma B produkcije.

WoooW. Tolika “seksepilnost” na slici da prosto nemamo reči. Plastično lišće ide uz plastične cipelice a čarapice su u tonu sa kosom. Anika se zvala pevačica iz grupe 2 Unlimited koja je furala 1993.godine ovaj fazon. Znate ona što joj je Ivan G. maznuo pesmu “200.na sat!”

Gledajući ove sandalice stiče se utisak da su nalik svadbarskim stolicama sa sve Kineskim mašnicama. A suknjica je kao prekrivač u sobama naših gastarbajtera.

Vivstars.com FOTO Instagram

You may also like...

2 Responses

 1. Danna International says:

  Ova sa migavcima na glavi Zvezda Granda? 😀

 2. Dioklecian says:

  😂😂😂😂😂👍 vasi komentari su ludilo