Ovih FOTKI se ni ALEKSANDRA PRIJOVIĆ ne seća! OD NEUPADLJIVE DEVOJKE DO ŽENE FILIPA ŽIVOJINOVIĆA

  • collage prijoviceva
  • prija 6
  • saban-zg
  • 296_1
  • aleksandra_prijovic_instagram
Share

I, dok se sve moguće stranice štampanih i elektronskih magazina pune informacijama o budućoj gospođi Živojinović i svadbi koja se najavljuje ovog leta, da se podsetimo razvojnog puta Aleksandre Prijović i njenih početaka i kako je ona izgledala i sa kim se sve zabavljala pre Filipa za koga tvrdi da joj je on najveća ljubav.

Pre samog prijavljivanja za Zvezde Granda Prija je objavila svoj debi singl 2009.godine i voditeljka je najavila kao Aleksandru Any koja će pokoriti estradnu scenu jer su i mnoge pevačice pre nje sa 14,15.godina krenule sa probijanjem pa stigle do samog vrha.

Kada je videla da od singla nema ništa, ona se prvi put pojavila na velikoj Grandovoj sceni i opet ništa sem pohvala sada već davne 2011.nije ostvarila.

I, naredne godine 2012.godine pomaka nije bilo, ali se pročulo da je talentovana pa je bila čest gost mnogih privatnih veselja, kao što je i slava pevača Šabana Šaulica.

Iz anonimnosti je izašla kada je počela da se zabavlja sa kolegom i pobednikom takmičenja Amarom Jašarspahićem -Giletom ali ta veza nije opstala ali je bila plodonosna za pevačicu koja je tako još više skrenula pažnju sedme sile na sebe jer je navodno Gile nju ostavio 2013.godine.

Najveću medijsku pažnju imala je dok se zabavljala sa takođe kolegom Ljubom Perućicom koji navono nije mogao dugo da se oporavi jer ga je Prija ostavila zbog Filipa u koga se zaljubila do ušiju.

Tada se moglo naslutiti da je željna velike karijere, jer je očigledno da je korigovala usne 2015.godine.

Često je mediji upoređuju sa Cecom Ražnatović jer je i sama njen veliki fan i od početka karijere objavljuje zajedničke slike sa njom i ispunila je san da peva kod starije koleginice kada su privatna slavlja u pitanju.

Aleksandra Prijović je nedavno prihvatila ponudu Filipa Živojinovića da se venčaju, a par je odmah po povratku iz Amerike, gde je pevačica imala turneju, otišao u crkvu ne bi li zakazao svadbu. Po izlasku iz crkve, Aleksandra se uputila u ginekološku ordinaciju zbog čega su mnogi pretpostavili da je u drugom stanju.

– Nije se promenilo ništa. Sve je isto, samo što se ja šalim sa njim da sada znam da je ozbiljan sa mnom – ispričala je Prijovićeva za Tv Prva, a na pitanje o trudnoći je, takođe, imala šaljiv odgovor:

– Ja sam rodila već petoro dece – rekla je ona uz osmeh.

Da li je preterivanje reći da je u pripremi svadba decenije ili je ovo samo još jedna obična ljubavna priča i lice naše Estrade, ostaje nam da vidimo da li će ova pevačica zablistati kao prava zvezda na nekom Ušću ili Areni. Mada i Sava Centar nije loš kada je neko omiljen kod publike.

copyright Vivstars.com FOTO Instagram,screenshot

Share

You may also like...