ON JE BIO NAJPOZNATIJI BOKSERSKI MENADZER I PROMENIO JE POL U ŠESTOJ DECENIJI, ALI GA JE UNAKAZIO PLASTIČNI HIRURG! (FOTO)

  • frank-kellie-maloney-before-and-after
  • Boxing-promoter-Frank-Maloney
  • YM-Maloney_3_trans_NvBQzQNjv4BqCBkoRX0bKEVK2OxnRKNWFiPd2SohBkNDwU26vLyxv-I
Share

Ništa nije pogrešno što nas čini srećnim, pa je tako i Frenk Maloni jedan od najpoznatijih menadzera i promotera klasičnog boksa u Velikoj Britaniji odlučio da u šestoj deceiji života promeni pol i postane žena.

Kako je rekao za TLC, nakon što je zaradio gomilu novca od mukotrpnog rada godinama, i odškolovao ćerke, vreme je bilo da se posveti sebi i bude ono što zapravo i jeste u duši, a to je žena. Njega je porodica podržala u toj nameri, i nakon hormonskog procesa uspešno je “postao žena”. Jedino mu je smetalo što nema ženske crte lica pa je i to rešio da sredi, ali u Belgiji gde su ovi hiruški zahvati potpuno bezbolni i proces zaceljenja je do sedam dana. Ali, kako sve što je jeftino ima i svoju drugu cenu on je dobio sepsu zbog nestručne nege na privatnoj klinici i jedva su ga spasili lekari.

Frenk se sada zove Keli i zadovoljan je svojim izgledom, a najveću podršku ima od svoje ćerke. On često gostuje u emisijama koje se bave loše urađenim plastičnim operacijama i ukazuje svim ženeama i muškarcima na ovaj problem “divljih klinika za ulepšavanje”. Šta vi na ovo rekle naše Starlete koje su kao klonovi?

Vivstars.com FOTO Instagram,promo

Share

You may also like...