NJENU PESMU PEVAJU U SKORO SVIM TALENT EMISIJAMA! EVO ŠTA ONA KAŽE O TOME!

  • hqdefault
  • hqdefault milena1
  • 1143631_nikola-burovac_ls
Share

Pesma Željka Joksimovića pod nazivom “Luče” koju u originalu peva Milena Vučić je hit već više od deset godina, a nezaobilazna je i kada su razna Muzička takmičenja u pitanju. Pesmu godinama slušamo u Zvezdama Granda, Pinkovim Zvezdama i Zvezdicama…

Pozvali smo Milenu i pitali je da li joj smeta što mnogi amaterski pevači izvode ovu njenu kompoziciju i da li nešto novo priprema jer je godinama nema u javnosti.

-Meni je zadovoljstvo što se u takmičenjima pevaju pesme koje ja izvodim. Srećna sam što “Luče” i dalje traje, i što je vole sve generacije. Što se tiče mojih planova, pripremam se za nastavak karijere u izdavačkom smislu. Jedva čekam svoj povratak i spremna sam da nastavim da živim muziku kroz nastupe. 🙂 – kaže Milena Vučić -Burovac za V!VSTARS.

Pevačica je od 2012.godine  u skladnom braku sa Nikolom Burovcem sa kojim ima sina Nikšu. Nikola je nedavno imao i svoj muzički povratak kada se pojavio na “Beoviziji” u okviru sastava Biber i DJ Niko numerom “Svatovi”. Početkom dvehiljaditih je bio eksluzivac City recordsa, a mediji su o njemu pisali da je domaći Riki Martin.

Vivstars.com FOTO Instagram,screenshot youtube

Share

You may also like...