NJENA BORBA UJEDINJUJE BALKAN! JASMINA SKENDER O SVOM ŽIVOTNOM STILU “Grabljive ŽENE I MUŠKARCI zaslužuju jedni druge”

Share

O svim životnim lekcijama i ,sitnicama koje nas uče da se ne predajemo kada je roditeljstvo,ljubav i želja za boljim u pitanju, popričali smo sa Jasminom Skender mladom samohranom majkom, blogerkom i ženom koja je godinama u centru medijske pažnje celog regiona. Ovog puta akcenat nije na bivšima, nego o njenom receptu životnog stila u kome se mnogi mogu pronaći. 

KOLIKO JE I DA LI JE TEŠKO BITI SAMOHRANA MAJKA NA BALKANU?

“Kada bih odgovarala na osnovu svog iskustva rekla bih da je to mačji kašalj. Meni samohrano roditeljstvo nije teško palo. Svog sina ludo OBOŽAVAM i bilo šta da uradim za njega, bilo koju žrtvu da prenesem meni ne pada teško.
Sa druge strane pišem blog o samohranom roditeljstvu i često mi se javljaju samohrane majke pa i poneki samohrani očevi koji mi pišu o problemima sa kojima se susreću. Nerazumevanje i osude okoline otežavaju ionako tešku ulogu roditelja.
I ja ponekad osetim te osude, ali ja sam žena nekog drugog sistema i mene to jako malo dotiče. Trudim se da razumem žene koje žive u konzervativnim sredinama i pokušavam da ih osnažim i ohrabrim.
Jako je teško postići balans između pružanja finansijske i emotivne sigurnosti detetu i često samohrani roditelj mora jednu žrtvovati na račun druge.

DA LI I NAKON SVEGA VERUJEŠ U LJUBAV?

“Apsolutno! Iako još uvek u moj život nije ušao pravi muškarac ja sam emotivno ispunjena. Često govorim da su naši (Leonovi i moji) dani ispunjeni i svi od ljubavi. Osećam ljubav od porodice, sestre, prijatelja, mojih pasa i iskreno se nadam da će se desiti neko ko će to sve upotpuniti. Taj neko će da bude pravi sretnik jer imam toliko ljubavi da dam!”

ŠTA MISLIŠ, DA LI POSTOJE ŽENE GRABLJIVICE I MUŠKARCI KOJI NE RAZMIŠLJAJU SRCEM, VEĆ POLNIM ORGANOM?

“Postoje i najcesce se takvi pronalaze sto je sasvim uredu. Takve žene i takvi muškarci su spoj napravljen u raju. Zaslužili su jedni druge. “

DA LI SE MUŠKARCI,KOJI ODU,UVEK NA KRAJU VRATE ONOJ PRVOJ,KVALITETNIJOJ, KAKO JE NEKADA PRIČALA SLAVNA ELIZABET TEJLOR?

“To su uglavnom komplikovane situacije i svaka je priča za sebe.
Dešava se da se vrate. Emotivno zreli muškarci vremenom i uvide svoju grešku, preuzmu odgovornost, zatraže iskreno oprost i najčesce ga na kraju i dobiju.
Emotivno nestabilni i nezreli muškarci nikada. Takvi,vremenom što više uviđaju koliko su pogrešili više će da mrze tu prvu. Kažu da je od ljubavi do mržnje linija tanka u ovom slučaju ta linija je emotivna nestabilnost.”

copyright Vivstars.com portal FOTO Instagram

Izvršni urednik-A.Arsenijević

Share

You may also like...