NJEN STYLING JE VANVREMENSKI! ALEKSANDRA IVANOVIĆ “CENIM INDIVIDUALNOST I SOPSTVENU KREATIVNOST”

  • collage aleksandra
Share

Aleksandra Ivanović je jedno od omiljenih TV LICA. Znamo je kao voditeljku Dnevnika na Tv Pink i damu koja svojim izgledom i retro odevanjem kada se ugase kamere, nikoga ne ostavlja ravnodušnim…

ŠTA TRENUTNO RADITE I ŠTA VAS OKUPIRA OVIH DANA?

-Ovih dana s obzirom na to da je leto, inače moje omiljeno godišnje doba, sam okupirana planovima za godišnji odmor. Od jeseni imam u planu neke nove lične i poslovne poduhvate ali, o tome ipak posle odmora. 🙂

IMATE NEUOBIČAJEN STYLING OD VEĆINE JAVNIH LIČNOSTI. DA LI JE TO VAŠ “STIL ŽIVOTA”, DA NE VOLITE DA LIČITE NA GOMILU ISTIH (UNIFORMISANIH)?

-Jednostavno je. Uvek nosim ono u čemu se dobro osećam. Nikada nisam slepo pratila MODU i modne trendove. Istina je, da ukus mase i tuđe mišljenje nikada na mene nije imao uticaj. UVEK SAM SLEDILA SVOJU VIZIJU! To ne znači da mi se nešto od novih trendova ne sviđa, nego ja sebe ne vidim u tome. Zaljubljenik sam u MODU pedesetih, šezdesetih godina i pinup stila. Lepo ste rekli da  moj STIL ŽIVOTA jeste da nosim i radim samo ono što me čini srećnom.

DA LI U SRBIJI POSTOJI MODNA IKONA, I KO JE TO PO VAŠEM MIŠLJENJU?

-Sigurno da postoji, i sigurno je za svakog to neka POSEBNA OSOBA. Za mene nije žena koja ima stila, ona koja odmah otrči da kupi BRENDIRANU garderobu, ili tašnu sa potpisom svetskih kreatora, to nije njen stil. Više cenim lično osmišljen stajling i kombinaciju sopstvene kreativnosti.

DA LI STE PRISTALICA “PLASTIČNE” HIRURGIJE? I, DA LI SE MOŽDA SLAŽETE, DA SU SADAŠNJI MUŠKARCI MALO VIŠE OPSEDNUTI DEVOJKAMA KOJE SU PRETERALE U TOME?

-Generalno nisam pristalica plastične hirurgije u ovoj meri u kojoj se tome pribegava danas, i mislim da je otišlo predaleko. Nekada su pod nož išli samo oni koji su imali neku anomaliju. Danas je to stvar mode i besmislenog kulta MLADOSTI po svaku cenu, što samo govori o nedostatku suštine u čoveku -neprihvatanju sebe,nesigurnost! Ja to ne mogu da shvatim. Nije poenta u tome da sve devojke liče jedna na drugu. Pametan i zreo muškarac jednostavno nikada ne može biti opsednut time i takvim ženama.

DA LI JE ALEKSANDRA ZALJUBLJENA?

-Zaljubljenost je lepa i kratka zanesenost, JA SAM UVEK ZA LJUBAV. 🙂

 

V!VSTARS portal FOTO privatna arhiva Instagram

A.Arsenijević

Share

You may also like...