NIKOLINA PIŠEK SE VRAĆA NA TV! A OVAKO JE U SRBIJI POČELA PRE TAČNO DESET GODINA.(VIDEO)

  • nikolina-s1
  • Hv6k9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWVdZN01EQV8vOWY5NTc0ODVlMGMwMDBjODIwOTlmNDM5YTExMDg3MDUuanBlZ5GTAs0DjgCBoTAB
Share

Voditeljka i model Nikolina Pišek je pre deset godina postala poznata u Srbiji kada se pojavila u ulozi voditeljke u regionalnom muzičkom show programu “Operacija Trijumf.” Nakon toga je bila voditeljka “Sami u Tami” na TV Prva, kao i “Bulevar” na b92. Jedno vreme je vodila i Exkluziv dok nije saopštila da želi da se posveti sebi i porodici. Ovo su njeni počeci u Srbiji.

Uskoro na Hepi TV kreće još jedan u nizu kvizova. Nikolina i Ivan Bauer biće domaćini -Sobe Sreće.

Pišekova je rođena je 8. aprila 1976. godine u Zagrebu gde je i provela detinjstvo. Uglavnom se družila sa dečacima zbog čega je često kući dolazila sa ogrebotinama, pretučena ili džepova punih glista. Želela je da postane profesionalni vojnik ili vozač kamiona.

Ćerku Hanu Leonardu je rodila kada je imala 21. godinu. Sa njenim ocem, novinarom Markom Cigojem, je bila u vezi, ali oboje su bili suviše mladi za brak. Upisala je dizajn na arhitekturi (što je kasnije i diplomirala), a uporedo je radila honorarne poslove kako bi izdržavala svoje dete. Iznajmila je stan, a roditelji i profesori su joj izlazili u susret kad je bilo potrebno. Pre nego što je upoznala supruga Vidoja, smatrala je da joj je dovoljno to što je rodila dete i da joj brak uopšte nije potreban. Nakon dva meseca upoznavanja, započeli su vezu koju su 2013. godine krunisali brakom. Venčali su se u Monte Karlu, a svadba je trajala tri dana. Vidoje Ristović je po profesiji istoričar umetnosti, a kao i Nikolina, ima ćerku iz prvog braka koja se zove Matea. 2. decembra 2014. godine par je dobio devojčicu kojoj su dali ime Una Sofija.

Vivstars.com FOTO Instagram,promo
Share

You may also like...