Nakon “Instagramuša” NOVO ZANIMANJE NA BALKANU! “Restoranuše” NOVI NAZIV ZA DEVOJKE BEZ ZANIMANJA KOJE BI DA BUDU URBANE!

 • BLpCFZfCAAAhHXx
 • Douglas-Kirkland-Archive-Collection-1
Share

Mi smo najpogodnije tlo za “stvaranje” najnovijih živih brendova. Kada smo naučili šta znači profesionalna sedačica po separeima zvana (Separeuša), kada smo saznali ko su “virtuelni modeli i manekenke” bez ijednog kastinga i profi slike zvane (Instagramuše), na red su došle i “preurbane” RESTORANUŠE! Jer, što bi kuvale kod kuće (kad nemaju ni taj talenat), kada može neko da im plati doručak i ručak u 21h uveče kada se oporave i razbude nakon burnog vikenda u zadimljenoj kafani ili klubu gde su “dominirale” sa samim vrhom dna veoma važnih ljudi.

Ovako možete prepoznati savremenu Restoranušu i sprečiti njen proboj ka vašem društvu. Sprečite na vreme! –

Restoranuša obožava da čita i da prati trendove koji su “pitki” njenom mentalnom sklopu. Sve novine od 23.dinara kupuje i obožava da čita srednje strane na kojima su kreacije naših “uvaženih estradnih zvezda”. Restoranuša voli šljokice i streč koji kada se umaže vrlo lako se pere vlažnim maramicama, jer zbog čega uključivati mašinu za veš koja troši mnogo struje. 😉

Restoranuša je zakleti neprijatelj kuhinje. One se boje šporeta i ringli kao Đavo od Krsta… Jedna koja je pokušala sa prženicama izgorela je Kinesku nadogradnju i morala je da otkaže i parti i after parti u Kafani u Velikom Mokrom Lugu.

Restoranuša se nikada neće družiti čoporativno sa sličnim sledbenicama, nego će se prikačiti (seljačkom namazanošću i lažnom umiljatošću) nekome kome je Kosmopolitizam životni stil, nekome ko se snalazi u svemu, od kuhinje, do oblačenja, i razlikuje se po tome što sve ima svoje a naročito harizmu i prirodnost koja nije Restoranuši svojestvena!

Restoranuša kada ne izlazi po klubovima i kafanama voli da “lajkuje” stranice poznatih restorana i da se nudi kao promoterka istih. Kada uspe u tome, prvo sledi… Slikanje i selfi ispred ogledala u restoranu, slikanje tuđih tanjira, a vrh piramide je, kada uslika tuđi tanjir sa rečnom ribom i napiše “MMMMMM DANAS ZA RUČKIĆ SAMO MORSKI PLODOVI”,a od plodova jedino što zna da nabroji su “plodonosne kombinacije” nakon promovisanja. 😀

Ovako ćete prepoznati pravu osobu od stila koja svojom harizmom ne mora da se dokazuje niti da polemiše.

Ne jede po restoranima. Kuva sve domaće i tako pokazuje privrženost i jačoj polovini.

Nema komleksa da opere,osuši i ispegla sve svoje stvari, a i da stigne da neguje sebe. 🙂

Voli da se druži sa svima i da odabere na jednoj ruci ko su joj prijatelji, a da ostatak posluži kao jedno životno iskustvo šta sve hoda i obitava na zemlji. Citiraćemo opet Ričarda Bartona koji je rekao-

“Žena treba biti energična,neobična i da nakon dobrog sexa izgleda privlačno dok prinosi mirišljavu hranu koju je spremila dok sam ja odmarao”.

 

copyright Vivstars.com portal FOTO promo

A.Arsenijević

Share

You may also like...

3 Responses

 1. NIKOINEKO says:

  Vec dve nedelje niste objavili nastavam Ispovest Bg kurve? kada ce?

 2. Irma says:

  hahahahaha bas tako

 3. DominoEfekat says:

  Vi mi izmamite osmeh. 😀 Poznajem dve,tri restoranuse u svom kraju.