Najviše se komentariše izgled EMINE JAHOVIĆ nekada! Ovaj VIDEO SNIMAK potvrđuje sva govorkanja!

  • collage emina
Share

I dok se nedeljama unazad priča o njenom navodnom razvodu, Emina Jahović je godinama na meti pojedinaca koji upoređuju njene slike Nekad i SAD. Da li je pevačica operisala nos, koliko ima botoksa, da li je i njena odlična figura produkt stalnih vežbi ili liposukcije? Najbolji odgovor na sva pitanja je video snimak iz 2002.godine, kada je najpopularnija Novopazarka bila takmičarka festivala u BiH na kom se birao predstavnik za Eurosong te godine.

Emina je izgledala isto kao i sada, sa vrlo malo šminke a o nekim sitnim dorađivanjima i korekcijama koje i nisu tako strašne neki drugi put. Dobra genetika je na njenoj strani.

Najveću fizičku transforamciju Jahovićeva je doživela 2006.godine kada je tadašnji Svet objavio slike sa letovanja u Budvi kada joj je društvo pravio da li prijatelj ili tadašnji dečko.

Vivstars.com #arhiva #EminaJahovic #MarkoMiskovic 2006.godina Budva

A post shared by V!VSTARS | Vivstars.com (@vivstars.official) on

I 2010.godine je želela da bude na velikoj bini Eurosonga, ali ovog puta da predstavlja državu u kojoj je rođena, pa je sa pesmom Gorana Bregovića “Ti Kvariigro” bila deo emisije Tri pa Jedan za Oslo.Pobeda joj je za dlaku izmakla, a sećamo se svi da nas je predstavljao Milan Stanković koji je nakon toga imao veliki pad u karijeri i ni do današnjeg dana nije povratio svoju popularnost koju je imao kao početnik u Zvezdama Granda.

copyright Vivstars.com FOTO Instagra,promo,youtube

Share

You may also like...